Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

monk.2000, rozumiem. niestety, z moim temperamentnym charakterem, to mimo usilnych starań, nigdy mi się nie uda myśleć chociaż w sposób zbliżony do stoików ;)
Ze mną by Ci się udało. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, rozumiem. Nie czujesz tej filozofii. Ja od dzieciństwa lubiłem filozofię antyczną.

Ale jakiś taki drogowskaz jak żyć musisz mieć. To w takim razie na czym opiera swoje życie osoba o temperamentnym charakterze?

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jednak ta moja była psycholog wyniosła się z naszego pięknego kraju chyba do Belgii, tam uzdrawia z Boża pomocą. Mąż Patrick i tak długo we Wrocławiu zakotwiczył, całe 12 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, nie szukam już, wolę brzydszą i starszą, a dobrą. :mrgreen: Bardziej chodziło mi o dosyć marne umiejętnośći terapeutyczne tej pani i dziwię się, że jeszcze pracuje w zawodzie. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramanujan, tak sobie czyli raczej dobrze czy raczej źle? :mrgreen:

Aranjani, czemu kiepsko?

ja też piję sobie właśnie kawkę i zaraz zabieram się za to, co mam do zrobienia ;)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, meczy mnie jakieś cholerne przeziębienie. Leje mi się z nosa, kaszlę okropnie...jutro wybiore sie chyba do lekarza.

Ja tez zaraz musze isc na jakies zakupy i trochę chałupę posprzatac.

-- 02 wrz 2013, 12:05 --

Ramanujan, :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, mnie też grypa albo przeziębienie chce dopaść :roll: ale ja się nie dam! będę walczyć dzielnie :mrgreen:

Ramanujan, może to nieetyczne- ale nie ma takiego wagonu, którego nie dałoby się odczepić :twisted:

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.