Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

jetodik jak dla każdego właściciela, ja uważam,że moja kotka jest wyjątkowa w każdym względzie:)) a już zwłaszcza jest wyjątkowo upierdliwa w proszeniu o jedzenie..o czwartej nad ranem każdego dnia:))

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a teraz to już rozumiem wszystko :) ja unikałem słońca bo były upały, ale dużo jeździłem samochodem w tym czasie, przez szybę trochę mnie wzięło :P niestety już zeszło ;/

amelia83, cześć, u mnie dobrze, miła niedziela z perspektywą ciężkiego poniedziałku, a co tam na wsi pod lasem, jakieś zajęcia fajne były?

virgo21, ja nie lubię słonego ze słodkim mieszać, jakoś mi to smak zaburza :bezradny:

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, spacery po lesie, kawa w ogrodzie, pomagałam w zajmowaniu sie dziecmi, granie w piłkę :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.