Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw, :brawo:

Wróciliśmy z Pętelcią ze szczepepień. Pętelka zaszyła się głęboko w budzie i śpi. Sama też bym się z chęcią połozyła, ale o 17 mam dzień próbny w pracy. Muszę się jeszcze przygotować.

Dzień lękowy, ale daliśmyy radę. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, haha bo Ty znad morza ;)

Za pare minut mam umówiony dzień próbny a szef przysłał maila że w środe. Zbaraniałam. Napisałam na gg ale nie odpisuje. Chyba do niego zadzwonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Etermitka, nie radzę sobie wcale...dom mnie pogrąża,leki przed wyjściem nie do opanowania,staram się choc codziennie wyjśc na parę minut...ale nie dochodzę daleko...ja mam jeszcze depresję...jest totalna masakra.W domu prawie nie robię nic.oprócz codziennych czynności...nuda mnie zżera,a jednocześnie nie mam siły na czytanie itd. bo zaraz schizy że nie żyje tylko wegetuję,okropne huśtawki nastrojów i lęki w kosmos....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czerwona-malina, rozumiem ale ja właśnie wróciłam z pogrzebu. Na dziś mam dość.

-- 11 lip 2013, 17:37 --

Dopiero co do mnie dociera. Takie współczucie rodzinie. Przecież mógł jeszcze pożyć. Miał tylko 66 lat :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od wczoraj jakoś do dupy, lęk uogólniony wrócił i odbiera siły i energie do działania, do tego znowu jakieś stany depresyjne mi się załączają, nie lubie tego ;/ i cholerstwo potrafi przyjść tak z dnia na dzień... ale jeszcze tylko jutro do pracy i w sobotę wyjazd na weekend nad morze trochę odreagować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie witajcie... Już zapewne myśleliście że wyzdrowiałem i sobie poszedłem? Nie :) Wyzdrowieć wyzdrowiałem, ale zostawić Was tak? Nigdy! :) Wydarzyła się tragedia, miałem awarię k. graficznej, ale wróciłem :mrgreen:

-- 12 lip 2013, 02:51 --

Odpowiadam na pytanie jak udało mi się wyzdrowieć: przede wszystkim lekarz! 2. Tabletki tak ale w większości odstawić, szczególnie benzodiazepiny, zostać na Antydepresantach (paroxetynie). Po zmniejszeniu dawki benzo, wszystkie lęki zaczęły ustępować jak gdyby za dotknięciem magicznej różdżki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi dzień lęków że jedzenie mnie zabija. Poza tym stan depresyjny pełną gębą. Trochę schudłam,widzę po sobie że przybieram ludzkie kształty. Jeszcze 10 kg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi