Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Po wizycie u lekarza ;) Stwierdził że w 1.5 roku jest mnie w stanie wyciągnąć zarówno z benzodiazepin jak i z nerwicy, bez żadnych wyrzeczeń.

Nie wiem czemu ale jakoś bardziej ufam lekarzowi w mundurze (lekarz wojskowy) Przynajmniej mam pewność że nie rzuca słów na wiatr ;)

Kliknij, full screen, full głośność, wyluzuj się -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rowerzysta96, witaj wsród Nas, wsparcie bankowe tutaj ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA mam dzisiaj dosc wszytkiego, po wczorajszej imprezie po prostu dzisiaj jestem poza swiatem jakby i wszystko z opóźnieniem jarze.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wąłsnie Rafka konto usunęła, ludzie tak maja czasami, moze wroci jeszcze.

Miro,

to chyba dobrze ,że ok a jesli idzie o gulke to olej, jesli to mozliwe

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh do dupy w piątek bolał mnie cały dzień łeb....ze stresu bo musiałem oddać projekt który skończylem i oddałem na szczęście, wczoraj było jako tako troszkę rzeczy zrobiłem ale posypał mi się windows wiec musiałem robić formata, a dzisiaj? Dzisiaj poszedłem do kościoła i od rana mam napady duszności które mnie denerwują co nie miara :( nienawidzę tej nerwicy skąd ona się wzięła :( już się męcze z tą kurw* ponad 1,5 roku :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały dzień przesiedziałam w pokoju, leżałam , spałam, siedziałam na kompie, zrobiłam sobie obiad.. w łóżku czuje sie bezpiecznie

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj niestety nie mialam zbyt dobrego dnia. To uczucie leku przed czyms nieznajomym. Budze sie rano i momentalnie zaciska mi sie w piersiach. Mam juz dosc :( ale potem na szcescie wieczorem bylam na imieninach u dziadka, wiec troche chociaz usmiechu bylo wsrod bliskich. Boje sie jednak troche o dziadka, mowi o swoich problemach zdrwotnych :( ech.

Czy wy tez macie takie uczucie leku przed czyms czego nie rozumiecie rankiem i w ciagu calego dnia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mightman, to niestety lubi powracać, ale z czasem, po terapii, po całym procesie pracy nad sobą, powinno minąć. Trzeba w to wierzyć... :D

-- 16 cze 2013, 22:33 --

Mój dzień, mimo różnych lękowych historii, uważam za udany. Szczególnie dzięki 4 godzinom spędzonym z Wnuczkiem-to lek najlepszy!!

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Straszny. Kiedy moi rodzice wyszli z psem na spacer, zaatakował ich wielki pies, który biegał sam po osiedlu. Najpierw zaatakował mojego Karo, potem ugryzł mamę. Tata próbował go unieruchomić, dość długo z nim walczył, ale udało mu się przycisnąć go do ziemi. Sąsiad to zauważył i pomógł przywiązać go do płotu. Mama przyniosła pieska do domu, ja się nim zajęłam, a ona pobiegła do taty i zadzwoniła na policję. Policjanci przyjechali i zabrali psa, a rodzice pojechali do szpitala, kiedy wrócili, polecieliśmy z psem do weterynarza. Mama na szczęście ma tylko jedną małą ranę na nodze, ale tata ma podrapaną całą rękę, a Karo ledwo chodzi :( Najgorsze jest to, że właściciel się nie znalazł, nie wiemy czy pies jest zdrowy, więc możliwe, ze teraz będą musieli dostać serię zastrzyków... Boże, aż mi niedobrze z nerwów, wyć mi się chce :cry:

F21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mireille, współczuje, mnie też kiedyś pies ugryzł i musiałam brać zastrzyki przeciwko tężcowi i wściekliźnie..a swoją drogą taki duży pies i bez właściciela, dziwne

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od rana w sposób zmasowany potyka mi sie serce. Juz jestem na skraju wytrzymałości psychicznej. Nie wiem jak długo wytrzymam we względnej równowadze. W końcu się załamię, wystraszę i dopiero będzie.

F41

Lepiej mieć nerwicę niż nie mieć nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam dziś ostatni egzamin na studiach, wyniki mam za tydzień, ale myślę, że powinnam zdać. Zaczynam wakacje, a właściwie wakacyjną pracę, która jednak będzie tak przyjemna, że z chęcią się właśnie za nią zabieram. Najpierw muszę zrobić pewne zlecenie, a potem będę pisać książkę :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi