Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

siostrawiatru, oby było teraz już tylko lepiej :)

12go idę do ośrodka także jeszcze daleka droga przede mną, ale przynajmniej coś zaczęłam robić a nie tylko w beznadziei trwać.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jazda rowerem w przepiękna pogodę 19.gif

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, jasaw, dancegirl2.gif

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozmowa z księdzem luterańskim... spotkanie koleżanki ze studiów... przełamanie się i poproszenie o pomoc w lokalnym stowarzyszeniu kobiecym... Marlenka - moja 3 miesięczna koteczka...

tritace 5 mg 1-0-0, hydrochlorothiazidum Polpharma 12,5mg 1-0-0 (na nadciśnienie)

antykoncepcyjna evra

setaloft 50mg - 1-0-0

lamitrin 100 mg 1-0-1

doraźnie hydroksyzynka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, że podołałam i przeżyłam ten dzień... O 6.00 pobudka, pędzenie na praktyki, spędzenie na nich ponad 6h od 8.00 do 14.30, zanim dojechałam do domu, przebrałam się była już 16, zatem hen do pracy... Padam na pysk. Ale za to szczęśliwa, że mogę sobie pozwolić na nowe buty, bo SAMA zarobiłam :great:

Całe szczęście jutro tylko praca, w końcu się wyśpię... Bo praca dopiero na 15.00 :) Może jak wrócę zacznę ogarniać dziennik praktyk i spróbuję napisać pierwszy konspekt w swoim życiu :D Ogólnie pozytywnie i żeby tak zostało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to, że się obudziłam

jazda na rowerze

słońce

w ogóle to wszystko sprawia mi radość :105:

u mnie tak samo :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi