Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

1. Zdanie 2 testów (w tym jednego, który składa się z trzech części - brakuje mi zaledwie kilka procent z dwóch pozostałych, żeby mieć wymagane minimum z całości) :mrgreen:

2. Pyszne domowe kanapki z pomidorem, ogórkiem kiszonym, jajkiem i sałatą. :105:

3. Coca-cola, ale jednak pepsi lepsze. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że mogłem przez chwilę dla kogoś pobyć po prostu człowiekiem...

A także, że chwilowo znów potrafię cieszyć się słuchaniem muzyki!

Jedną, starszą nieco, rzecz z pamięci wygrzebałem...

Znalazłem i...

Whoa!

Zajebioza!

Płytkę już oczywiście zamówiłem...

[videoyoutube=ihHJuIvv_l8][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro potraficie się cieszyć z tak wielu nieistotnych spraw to dziwi mnie, że niektórzy z was w ogóle mają jakiekolwiek depresje czy też inne zaburzenia

Może dla niektórych z nas nie są to nieistotne sprawy 8).

Wreszcie się wyspałam, szkoda, że nie można na zapas :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro potraficie się cieszyć z tak wielu nieistotnych spraw to dziwi mnie, że niektórzy z was w ogóle mają jakiekolwiek depresje czy też inne zaburzenia

Tak,bo zdrowi ludzie nie zważają na tzw. jak to określiłaś "nieistotne sprawy"! Dla nich to chleb powszedni,nad którym rzadko się zastanawiają lub wogóle nie zwracają uwagi. Natomiast dla nas,ludzi chorych często zwykłe czynności sprawiają trudność. Dlatego cieszymy się choćby z miłej rozmowy z ekspedientką,wyjściem na krótki spacer,posprzątaniem itd. I to jest wtedy taki mały sukces dla nas!(czego ludzie zdrowi/mniej uczuciowi nie odczuwają).

Ludzie z depresją lub innymi zaburzeniami potrafią czuć się tak beznadziejnie,że czasem muszą odnajdywać radość(żeby nie zwariować!) nawet w "najgłupszych rzeczach". Tak uważam.

Nie chce mi się więcej tłumaczyć.Twój komentarz trochę mnie zirytował,wybacz nieco gwałtowności z mojej strony,ale zupełnie się z Tobą nie zgadzam. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej Arasha Ciebie też miło widzieć, tak myślałam, że jeszcze buszujesz po forum :) Nie masz jutro zajęć??? Nie miałam możliwości głosować i chyba trochę żałuję, bo przez obecną władzę jestem tu gdzie jestem. Ale śledzę wszystko i jestem na bieżąco, bo oglądam polską telewizję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi