Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Mimo kiepskiego samopoczucia , bylam na kilku wystawach w 12 juz edycji Nocy Muzeow :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Aniu :********* wybralam sie z paczka znajomych i bylam w Muzeum Narodowym w gmachu glownym na kilku wystawach , bylam na pokazie walk rycerskich w barbakanie i jeszcze na jednej wystawie o robotach.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to wspaniale Kamilko, to znakomite oderwanie od codzienności :great:

Ja lubię bardzo atmosferę muzeum, malarstwo od zawsze mnie zachwyca. Ostatnio byliśmy tylko na wystawie Boznańskiej w Narodowym i ledwo wróciłam...

Dzielna Dziewczynka z Ciebie :brawo:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Staram sie jak moge :uklon::uklon: a na Boznanska niestety sie nie wybralam jak byla u mnie w miescie i bardzo zaluje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, :yeah: Nie znam się na autach /chyba pochodzisz z południa Polski :?: /, ale wiem, jak bardzo to przydatna maszyna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, to ciekawe, bo większośc ludzi stamtąd używa słowa "auto", stąd moje przypuszczenie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, oj, to uporządkujmy! ;) Kupiłeś Seata Leona, który jest u lakiernika? Czy mama kupiła samochód, którym będziesz jeździł kilka dni? No i czy Aranjani przyczyniła się do tego, że Leoś jest u lakiernika? (tak, jestem męską, szowinistyczną świnią ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, matka kupiła auto a dzięki temu Leoś trafił do lakiernika i nie jest to wina Aranjani. Pobijany przez drzwi innych aut, trochę go rudy chwycił no i ja raz po benzo błotnik przerysowałem. :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajebisty koncert, pokaz motocykli i wywołanie 2 filmów z obu imprez :mrgreen: .

Też miałem iść na koncert ale po robocie tylko padłem trupem :P. Noc muzeów też sobie darowałem jeszcze dzisiaj też są jakieś koncerty ale to musztarda po obiedzie :/

Ból fizyczny ma w sobie tyle dobrego, że jeśli przekroczy pewną granicę, zabija. Ból psychiczny, kiedy boli nas serce, zabija nas codziennie od nowa, jednak ciągle żyjemy. Paulo Coelho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi