Skocz do zawartości
Nerwica.com

Znaczenie wyglądu.

rikarika

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląd jest ważny, w sumie zauważyłem, że mało jest ludzi takich naprawdę brzydkich, jeśli już to są albo zaniedbani (świadome obszerne roztycie i nic z tym nie robienie też się liczy), albo mają odstraszającą prezencję. A teraz w ogóle większość kobiet jest zadbana i ładna i tyle ich chadza po ulicy, że nie da się tego zliczyć :P

Co do aktorek podobała mi się Amy Smart z Wyścigu Szczurów, no i Gwyneth Paltrow (czy jak to się pisze) też niczego sobie :105: Na razie tylko tyle pamiętam ze znanych osób. P.S To nie oznacza, że lubię blondynki, kolor włosów nie ma znaczenia, liczy się inne rzeczy, które sprawiają, że dziewczyna jest ładna (rysy twarzy, sylwetka itede, itepe :) O charakterze nie wspomnę, bo jest równie ważny, no ale to temat o wyglądzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mila Kunis :105:

Uwielbiam ją...od Różowych lat 70' :mrgreen:

Portman i Johansson - nie dość że ładne to i zdolne....grrrr, Portman lubię za Gwiezdne wojny ( odzywa się we mnie moja obsesja SW) a w Scarlett zakochałam się gdy obejrzałam film Dziewczyna z perłą....ona tam prawie bez makijażu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

linka, w "Dziewczynie z perła" była niesamowita, niewinne oczy, wisienkowe usta, alabastrowa cera :105:

Z polskich "celebrytek" podoba mi sie też Marta Żmuda-Trzebiatowska, nie umiem tego opisac ale dziewczyna ma "to coś" , dziewczecy urok, śliczne oczy i cudowny uśmiech (nie wkleje zdjeć bo mi net szwankuje).

Natalie Portman to fakt, jest piękna, z wiekiem wydaję sie być coraz piękniejsza .... no i to jej spojrzenie :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z naszych "celebrytek" kurcze....ze starszych zawsze podobała mi się Grażyna Wolszczak po 40 mieć takie ciało:

http://nudografia.pl/images/thumb/Grazyna_Wolszczak_wiedzmin_1.jpg/750px-Grazyna_Wolszczak_wiedzmin_1.jpg http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/111145476762091786.jpg :shock:

Z młodych - Dorota Gardias mi się podoba i Katarzyna Zielińska ..............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z polskich "celebrytek" podoba mi sie też Marta Żmuda-Trzebiatowska, nie umiem tego opisac ale dziewczyna ma "to coś" , dziewczecy urok, śliczne oczy i cudowny uśmiech (nie wkleje zdjeć bo mi net szwankuje).
Marta jest bardzo ładna, z jednej strony uwielbiam jej urodę i osobowość, ale jest coś co mnie od niej odpycha i nie wiem co to jest.

Natalie Portman to fakt, jest piękna, z wiekiem wydaję sie być coraz piękniejsza .... no i to jej spojrzenie
... i to spojrzenie happyyes.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ściema ;) hyhy Jak się kogoś kocha to się go nie zostawia bo ma kolczyka.

Zgadzam się, że Grażyna Wolszczak jest super. Wygląda pięknie i wiele młodszych od niej zazdrości jej ciała. Świetna kobitka :great:

A ja naturalnie zostaję przy swoim. Najpiękniejsza jest Rosie Huntington - Whiteley, ta z mojego avatara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, wreszcie ktoś kto się zna! To jest najpiękniejsza kobieta na świecie!!!

Nie to piękne co piękne, ale to co się komu podoba. :P Jak dla mnie to trochę za bardzo wyzywająca uroda. Wolę dziewczyny o subtelniejszej urodzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi