Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

Christina, owszem, sporo czasu spędzam przed komputerem, bo około 4 godzin dziennie, ale myślę, że inni znacznie dłużej przesiadują przed monitorem, więc nie jestem w czołówce pod tym względem. Poza tym codziennie funduję sobie godzinny bieg albo przynajmniej marsz, więc z ruchem u mnie też nie najgorzej. Pracując w szkole, też na brak ruchu nie mogę narzekać. Nie siedzę wyłącznie przy biurku ;) Ostatnio po prostu szarpnęłam niezręcznie ciężką rzecz, chcąc ją przenieść, no i chyba to jest powód mojego bólu. Dzisiaj jest ciut lepiej na szczęście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurzają mnie kratki wentylacyjne w łazience. Jak się myje zawsze od nich zimno jest :evil:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, czasem mam ochotę wstawic sobie wanne do pokoju :D

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurzają mnie kratki wentylacyjne w łazience. Jak się myje zawsze od nich zimno jest :evil:

Polecam wiatrak z cieplym powietrzem (zapomnialam fachowa nazwe) Juz za 30 zl mozna kupic.

2 minuty i masz goraco w lazience :great:

"Objawy mają swoje znaczenie"

Zygmunt Freud (1856-1939)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, rozejrze się dzięki za info ;) a w lecie to wytwarza chłód?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe, jakie większe konsekwencje może mieć kiedyś mój niewyparzony (vide prostacki) język. muszę się zacząć zachowywać albo lepiej nie zachowywać, tj. nie mówić wcale. teraz się będę miesiąc zadręczać i myśleć ugh (choć czy nie lepiej wkręcić wyiebanie na całą sprawę hmm)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe, jakie większe konsekwencje może mieć kiedyś mój niewyparzony (vide prostacki) język. muszę się zacząć zachowywać albo lepiej nie zachowywać, tj. nie mówić wcale.

zostań lekarzem. wtedy będziesz mógł być chamski do woli i ludzie nawet ci za to zapłacą!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi