Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

Gość abstrakcyjna

Wkurza mnie to, że nie liczę finansów na bieżąco. Później mi się zbiera pełno tych paragonów i zajmuje mi to sporo czasu. Denerwuje mnie to, że często muszę się prosić o paragon i patrzą na mnie jak na dziwoląga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cognac napisał(a):
wkurza mnie że śmierdzę papierosami. i że mam znajomych wyłączie od kieliszka. kur#### :(

Znam to aż za dobrze.Paradoksalnie to jedyne co było skutkiem pozytywnym(może lekko naciąganym ) mojej choroby(CHAD) to to że od dzieliłem ziarna od plew i teraz kilku znajomych by poszło ze mną nawet do psychiatry czy przyjechali gdybym siedział w psychiatryku i nie namawiali do alko po jednym dwóch słowach.Znajomi od flaszki są gówno warci! Bo gdy się powinie noga to oni piją i się dobrze bawią a człowiek cierpi w samotności...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prisonbreak napisał(a):

Znajomi od flaszki są gówno warci! Bo gdy się powinie noga to oni piją i się dobrze bawią a człowiek cierpi w samotności...

Coś w tym jest. Gratuluję odwagi. Wiele czasu się od nich odcinałam bo wiedziałam że to tylko chlanie. Ale potem studia się skonczyly, w pracy nikogo, ale to nikogo nie poznałam, a chciałam mieć jakichkolwiek znajomych "dla zachowania zdrowia psych" więc z nimi się trzymam... Jakie to zdrowie, skoro wracam z 'imprezy" z płaczem, ech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prisonbreak napisał(a):
Wkurzają mnie łatwe panienki,z jednej strony dla leniwych i zaprawionych w bojach to ok,z drugiej to na co się dłużej czeka lepiej smakuję i większa satysfakcja :D

Wkurzają mnie typki zaglądające innym do łóżka i wiedzące najlepiej co i jak smakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NN4V napisał(a):
  Prisonbreak napisał(a):
Wkurzają mnie łatwe panienki,z jednej strony dla leniwych i zaprawionych w bojach to ok,z drugiej to na co się dłużej czeka lepiej smakuję i większa satysfakcja :D

Wkurzają mnie typki zaglądające innym do łóżka i wiedzące najlepiej co i jak smakuje.

A twoje prowo mi wisi i powiewa- dodajac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wkurza mnie jak nic to moje chore myślenie, którego nie umiem wyplenić i które nie pozwala mi się cieszyć, że jak mi cokolwiek zaczyna trybić i odbijam się od dna osiągając psychiczny i sytuacyjny stan chociażby neutralny, to pewnikiem coś się niebawem ziebie, aż zatrzeszczy. tak jakby z urzędu były mi przypisane tylko krew, pot i gruz, a wszystko inne było wykroczeniem i zwyczajnie mi się nie należało. siedzę i czekam na cios, nie idzie uciec od tego lęku, straszna rzepa :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi