Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

wkurza mnie zachowanie moich rodzicow w stosunku do mnie; zamiast wsparcia w chorobach jest wrecz nieustanny atak ignorancja i obojetnosc i oczywiscie to ja jestem ta winna ta zla i najgorsza- nienawidze ich !! gdybym ja miala dziecko ktore byloby w takim stanie to bym je przytulila i wsparla a nie kazala "wyp... z domu i dac mi spokoj". mam nadzieje ze juz niedlugo beda mieli ze mna spokoj i to na zawsze..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fuck muszę do piątku skądś wytrzasnąć 1000 PLN :hide:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

życie rodem z dowcipu:

przychodzę sobie ja do lekarza, bo zachorowałam, objawy się utrzymują ponad tydzień, uniemożliwiają codziennie funkcjonowanie(dosłownie)

lekarz zleca podstawową morfologię i to tyle. morfologia wychodzi dobrze, więc lekarz stwierdza, że jestem zdrowa i zamiast zlecić kolejne badania czy dać cokolwiek co przyniesie ulgę odsyła z kwitkiem do domu. a ja czuję się coraz gorzej. fizycznie i psychicznie jestem dosłownie wymęczona, żeby nie powiedzieć na skraju wytrzymałości. i co teraz robić? ano najlepiej samemu ukończyć medycynę i leczyć się samemu...

pieprzony chory kraj, nie dość że płacę pieniądze to i tak muszę sama być sobie lekarzem i oczywiście bulić dodatkową kasę :/

a końca moich problemów zdrowotnych od 10 lat się nie kończy , a z upływem czasu moje ciało wszczyna "kolejne" alarmy.

wychodzi na to, że żeby sobie ulżyć to chyba w łeb sobie strzelić bo innego wyjścia już chyba nie ma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Celice, to znajdz i mi przynieś.

a tak serio mam rodzinę i mogę się pozyczyć ale mi zwyczajnie wstyd co nie?

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Celice, wstyd sie pożyczać nie udawaj, ze nie rozumiesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość abstrakcyjna

Wkurza mnie to, że nie liczę finansów na bieżąco. Później mi się zbiera pełno tych paragonów i zajmuje mi to sporo czasu. Denerwuje mnie to, że często muszę się prosić o paragon i patrzą na mnie jak na dziwoląga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wkurza mnie że śmierdzę papierosami. i że mam znajomych wyłączie od kieliszka. kur#### :(

Znam to aż za dobrze.Paradoksalnie to jedyne co było skutkiem pozytywnym(może lekko naciąganym ) mojej choroby(CHAD) to to że od dzieliłem ziarna od plew i teraz kilku znajomych by poszło ze mną nawet do psychiatry czy przyjechali gdybym siedział w psychiatryku i nie namawiali do alko po jednym dwóch słowach.Znajomi od flaszki są gówno warci! Bo gdy się powinie noga to oni piją i się dobrze bawią a człowiek cierpi w samotności...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajomi od flaszki są gówno warci! Bo gdy się powinie noga to oni piją i się dobrze bawią a człowiek cierpi w samotności...

Coś w tym jest. Gratuluję odwagi. Wiele czasu się od nich odcinałam bo wiedziałam że to tylko chlanie. Ale potem studia się skonczyly, w pracy nikogo, ale to nikogo nie poznałam, a chciałam mieć jakichkolwiek znajomych "dla zachowania zdrowia psych" więc z nimi się trzymam... Jakie to zdrowie, skoro wracam z 'imprezy" z płaczem, ech

Samotność to nie stan. To cecha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi