Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

Moja własne głupota

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, że wszyscy czegoś ode mnie chcą (żądają wręcz) i mają w dupie, że dzisiaj okropnie źle się czuję :?

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wkurzył mnie automat do wydawania numerków w urzędzie a co najgorsze działał bez zarzutu a popsuł się dopiero w momencie kiedy do niego podeszłam i nie mogłam wyciągnąć tego cholernego nr!!! :evil: Miałam ogromną ochotę go palnąć, albo kopnąć, ale za dużo ludzi dookoła było :?

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wszystko mnie wkurza :? Ale dopiero ranek jest to mam nadzieję, że mi później przejdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklep internetowy, który przez 2 tygodnie nie wysłał do mnie towaru. Najpierw pomylili adres i wysłali do kogoś innego. Teraz napisali mi, że paczka do nich wróciła i wysłali jeszcze raz z tym samym numerem paczki co wcześniej. Paczka oczywiście też nie doszła. Skontaktowałem się z inpostem i napisali, że to niemożliwe, aby nadać ponownie paczkę z takim samym numerem. Czyli prawdopodobnie, któraś ze stron kłamie, albo jest w błędzie. nie już to nie obchodzi, straciłem cierpliwość. Ostatni dzień czekania i żądam zwrotu kasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi