Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

1. Wkurzyła mnie mama. Jakiś tydzień temu prosiła, mnie bym kupiła jej kilka teczek do dokumentów. Kupiłam (w tym jedną dla siebie). Mama miała sobie wybrać te kolory, które najbardziej jej się podobały, a że w sklepie nie mieli zbyt dużego wyboru, to kupiłam trzy najładniejsze. Na początku mama mówiła, że wszystko jej jedno, jaki kolor teczki dostanie, bo wszystkie są ok, a dzisiaj, po tygodniu, zaczęła się się drzeć, że wybrałam najgłupsze kolory!!!! :evil: Dziwne, bo jakoś przez ostatni tydzień wszystko jej pasowało. :x

2. Wkurza mnie, że stać mnie tylko na ciuchy z lumpeksu. Oczywiście nie mam nic do lumpeksów, bo można tam znaleźć naprawdę fajne ciuchy, ale... ostatnio mają same szmaty. I to nie tylko moje zdanie. Po co cokolwiek tam kupować, jak mają same brzydkie, dzurawe, poplamione na amen szmaty?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Denerwują mnie tez ludzie, którzy twierdzą,ze są poetami, publikują swoje pozal sie bosze wiersze w internecie i są przekonani,ze dobrze piszą a koło poezji to nie stało nawet 20 cm. Moim zdaniem trzeba być bardzo zadufanym w sobie żeby pokazać światu te rymy częstochowskie i głupim myśląc ,że to jest fajne, bez poczucia wstydu , wszystkim się wydaje ,ze do pisania trzeba tylko zeszyt i długopis zapominają o talencie i porównują się z Miłoszem czy Herbertem.

Z tym sie zgadzam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mnie wkurza syndrom tzw. "wyżej sram niż dupę mam".

A z innej beczki dzisiaj właśnie zaliczyłam pierwszą randkę z uspokajaczami. O ludzie, jak ja nie lubię dobrych rad udzielanych przez wszystkich dookoła. Przy czym te dobre rady często nie mają przełożenia na rzeczywistość i, co chyba najlepsze, nijak się mają do dyskutowanego problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okres mnie wkurza ;( kur..a jak mnie wszystko boli :( leki przeciwbólowe jak zwykle gówno dają. :evil: Dlaczego muszę tak cierpieć co miesiąc? Nie jestem w stanie nawet normalnie funkcjonować z tym gównem. Dodając jeszcze do tego moje zaburzenia psychiczne, ja nie żyję. Ja egzystuję :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówienie innych ludzi, którzy sądzą że depresja mi nie przechodzi bo "ciągle o tym myślę" i twierdzenie, że wystarcza zmiana nastawienia i wmawianie sobie, że nauczę się na egzamin żeby tak się stało. Moje ciągłe zaburzenia funkcji poznawczych i niemożność zapamiętania ciągu kilku słów z podręcznika. 2 lata szukania leku na moje zaburzenia i nadal żadnej poprawy... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość abstrakcyjna

Wkurza mnie to, że mam ponad tysiąc postów i uważam, że to przegięcie. Ale za bardzo się przyzwyczaiłam do tego forum, by usunąć konto. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Spotkanie mojego wroga z gimnazjalnej klasy, kiedy to byłam na spacerze z mamą. Od razu pogorszył nam się humor. W dodatku szedł z dziewczyną w tę samą stronę, co my, a tam... cała jego powalona rodzinka. (długa historia sięgająca zamierzchłych czasów> :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi