Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

Haha :mrgreen: Ja się dzisiaj też lekko poddenerwowałem, jak obudziłem się krótko po 10, spojrzałem się kilka razy wokół mnie i znów zasnąłem... I obudziłem się o 11 :twisted: A nim spojrzałem na zegarek, zdawało mi się, jakbym drzemał tylko 5 minut... xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jaja ja widziałem właśnie miednicę tylko, ale po tym co napisałaś teraz widzę tylko rozrywane serce a tamtego już nie potrafię

no tak i znowu moja DOBRA znajomosc polskiego sie ujawnila! Oczywiscie, ze chodzilo mi o miednice ale jak zwykle zabraklo mi tego slowa wczoraj. Ech... nie pierwszy i nie ostatni raz !

A tak w ogole to dzisiejszy dzien mnie wkurzyl - fuck dostalam atak paniki :why: ktory zjebal mi cale popoludnie i wieczor

text1276.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że akurat wtedy jak kumpel idzie na urlop i zostawia mi swój dział do obsługi, to akurat wtedy muszą trafić się najwięksi idioci i pytać o rzeczy o których nie mam zielonego pojęcia!!! I jeszcze ta ich pierdolona blokada mózgownicy, jak mówię że muszą poczekać jedne (JEDEN!!!) dzień na kolegę, bo ja pracuję na innym dziale i znam się na swoich cenach a nie na tych o które pytają - a te tępe młoty zawsze muszą dorzucić "...ale naprawdę nie da rady pan wycenić?..."

atomic_rage_by_LemonRMSIK.jpg

Czemu ludzie są tak bezdennie głupi? Czy jak idą do hipermarketu na dział mięsny, ale nikogo tam nie ma, to oczekują że ludzie ze stoiska z warzywami będą znali ceny szynki??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi