Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Kuźwa mam boskie perfumy, a łaziłam po tym sklepie, i każde która mi pani proponowała mi się nie pododobały. Oczywiście wzięłam perfumy od Billie Eilish no.2, w domu mam jeszcze od niej srebrną kostkę (unisex) a potem zwróciłam na niebieski flakonik od Versace, i trafiłam. Są śliczne. Od wielu lat lubię łączyć ze sobą kilka peerfum, lub dwie, a mama się tylko śmiała i mnie stopowała, a tu nagle, teraz, wszyscy to robią, bo jest to w modzie :D Lel.

"To piękne jak ogarnia mnie normalność. Nie jestem znudzona ani nieszczęśliwa, jestem dalej dziwna i nieokiełznana."

~ Lana del Rey ~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Niewkopomonowana napisał(a):

Od wielu lat lubię łączyć ze sobą kilka peerfum, lub dwie, a mama się tylko śmiała i mnie stopowała, a tu nagle, teraz, wszyscy to robią, bo jest to w modzie :D

Whaaaat @Thazek @linka pomocy. Tak się robi?

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Ja sobie czasem biorę parę buchów od kogoś kto pali te nowoczesne papierosy. I lubię to nadal. Ale co ciekawe nie uzależniają mnie. W przeciwieństwie do analogów które myślę że gdybym znowu zapalił to bym wrócił do nałogu na dobre. 

Jakieś to jest inne i mam wrażenie że dużo mniej uzależniające fizycznie

A które to te nowoczesne? Iqosy czy te jakieś takie plastikowe jednorazówki? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, lily was here napisał(a):

A które to te nowoczesne? Iqosy czy te jakieś takie plastikowe jednorazówki? 

Terra, neo, glo czy jakoś tak. W sumie nie wiem nawet jak się to nazywa :D takie że normalnie z paczki wkładasz do takiego urządzenia jak grzałka klikasz przycisk i po chwili można palić. 

Ale to nie iqos na pewno. Iqos śmierdzi pierdem a to nie aż tak

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Terra, neo, glo czy jakoś tak. W sumie nie wiem nawet jak się to nazywa :D takie że normalnie z paczki wkładasz do takiego urządzenia jak grzałka klikasz przycisk i po chwili można palić. 

Aha to chyba taka idea jak iqos z tym podgrzewaniem, ale nie znam się kompletnie też. Taaak iqos śmierdzi też jak palony plastik albo mokry pies. Moja mama to niestety pali 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, shadow_no napisał(a):

Glo też potrafi śmierdzieć i to bardzo, gdy nie czyści się go w środku. Poza tym trzeba wymieniać urządzenie co jakiś czas, bo na starym podgrzewaczu (glo) wkłady (neo, terea) obrzydliwie smakują, więc to droga zabawa. 

Teraz palę e-pety 30k puffs 

Ale racja, jak sobie przypomnę palenie w towarzystwie iqosowiczów i glowiczów, to faktycznie w pierwszej grupie smród był gorszy, specyficzny.

Edytowane przez czarna rzodkiew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie polecam jednorazówek np. na takie 30k buchow. Okropne są. Kup normalnego w papierosa i wszędzie kupisz liqiudy. Ja lubię o smaku tytoniu, ale te są rzadziej spotykane. Ja palę hybrydowo, ale zdecydowanie częściej sięgamy po Camela lub robionego z maszynki. Te z maszynki mi najbardziej podchodzą..czysty tytoń i jest moc. 

Edytowane przez Niewkopomonowana

"To piękne jak ogarnia mnie normalność. Nie jestem znudzona ani nieszczęśliwa, jestem dalej dziwna i nieokiełznana."

~ Lana del Rey ~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staram się odgonić czarne myśli, zająć czymś głowę.

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Ой, пропадет он говорил, твоя буйна голова.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi