Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Słucham muzyki. 🙂 co do papierosów :P kupiłam jakiś miesiąc temu paczkę, wypaliłam w ciągu dnia 3 ale ledwo bo kompletnie mnie odrzuciło od nich 😅😅 właściwie to nigdy nałogowo nie paliłam jedynie jako nastolatka po kryjomu :PP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Jurecki napisał(a):

zwiększyła się twoja aktywność na forum

Znajduję czas i poświęcam go dla forum ostatnio, więc tak.

A po bobie będę szybciej pisał posty na forum :smile: aby dym będzie szedł, nie koniecznie spod klawiatury

Edytowane przez Fobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Maat napisał(a):

Fobik bobik.

Bób to danie sezonowe i dopiero co zjadłem dwa razy a praktycznie już się kończy 😐 nauczyłem się jeść go ze skórką, podczas gdy wszyscy wokół łuskają, najadam się nim dużo szybciej i w ogóle po raz pierwszy czuję sytość po kilku garściach, a gazy to tylko część rozrywkowa 😜 najważniejsze, żeby potylicy nie porwało na kawałki 😄 o jakość powietrza w pokoju też nie muszę się martwić, szybko się wietrzy, w razie potrzeby czeka również wentylator aby pogonić bobie duchy, także na ten ekstremalny sport jestem przygotowany. Nad smakiem natomiast chyba nie muszę się rozwodzić, bo wiekszość użytkowników go zna. Dla mnie to klasyk, król w swojej kategorii 👌 zawsze lubiłem, ale prawie nigdy nie jadłem ze względu na ten proces dobierania się do wnętrza, a teraz idzie jak amunicja do karabinu, tylko już nawet łuski nie zostają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne kotki. Jestem bardziej za psami, ale wszystkie zwierzątka doceniam.

Oglądam odcinek o Korei Południowej. Lubię filmy około podróżnicze, najlepiej bez cięć, pokazujące prawdziwe życie i inną kulturę. Chciałam dzisiaj posprzątać mieszkanie, bo znowu się nasyfiło, ale nie wiem czy dam radę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajadam się teraz ciachem z cukierni i piję czarną kawę. Taka mała nagroda dla siebie od siebie za posprzątanie. Trochę mi to zajęło, nie wiem za bardzo czym się teraz zająć. Chciałabym w coś pograć, ale wszystkie moje gry wymagają aktualizacji, a żyję obecnie na internecie mobilnym, którego mam ograniczoną ilość...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Maat napisał(a):

@avesen, może książka?

Spacer?

Spacer odpada, bo za dużo ludzi kręci się wokół. Wszystkie pobliskie zielone tereny są teraz oblegane. Nie ma gdzie wyjść pochodzić, chyba że pojeździć szybko na rolkach i mijać tych wszystkich gapiów i rowerzystów, ale nie bardzo mi się chce. Książka to dobry pomysł, ale chyba nie będę potrafiła się skupić. Czytanie wychodzi mi tylko wieczorami, kiedy jest ciemno i cisza wokół, ale może spróbuję potem. Na razie klikam bezmyślnie w komputer.

Edytowane przez avesen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi