Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Purpurowy napisał(a):

Oglądam swoje "dzieło" znowu poprzypalałem się fajkiem...

Chawlisz się czy żalisz? Bo sorry, ale zaczynają mnie wkurwiać Twoje manipulacje. Nie wiem mamy nad Tobą płakać czy co?  Robisz to sam sobie, świadomie. Nie robisz nic żeby poprawić swój stan i jeszcze "szczycisz" się tym czego to sobie nie zrobiłeś. I tak, wiem że to wynika z poważnych, utrwalonych i nieleczonych zaburzeń, bo sama miałam taki epizod, ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy w tamtym momencie  się tym chwalić. Jedyne osoby, które wiedziały to był lekarz i terapeuta. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Maat napisał(a):

@Purpurowy,tutaj są też inni forumowicze i nie wiadomo,co w ich głowach siedzi Nie możesz tak robić.

Racja, sorki 

Godzinę temu, acherontia styx napisał(a):

Chawlisz się czy żalisz? Bo sorry, ale zaczynają mnie wkurwiać Twoje manipulacje. Nie wiem mamy nad Tobą płakać czy co?  Robisz to sam sobie, świadomie. Nie robisz nic żeby poprawić swój stan i jeszcze "szczycisz" się tym czego to sobie nie zrobiłeś. I tak, wiem że to wynika z poważnych, utrwalonych i nieleczonych zaburzeń, bo sama miałam taki epizod, ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy w tamtym momencie  się tym chwalić. Jedyne osoby, które wiedziały to był lekarz i terapeuta. 

A ciul go wie. Chyba (na pewno) przestałem ogarniać temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Maat napisał(a):

@Purpurowy,nie mówimy ci tego złośliwie.

Ja cierpliwie czekam,jak sytuacja się u Ciebie rozwinie, chodzi mi o terapię.

Myśl chłopie i działaj,bo szkoda zdrowia.

Ja wiem że nie złośliwe. Rzeczywiście, z tą terapią przebimbałem temat. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po wielu latach nieobecności, po dużych staraniach na wszelkie sposoby (przegląd w pamięci wszystkich adresów email używanych w życiu, jakieś próby wysyłania wiadomości do siebie z innego konta itp.) W KOŃCU LOGUJĘ SIĘ NA FORUM! Jestem tak ucieszona, że nie pamiętam w tej chwili po co chciałam to zrobić... 🤣 no ale JESTEM!!! 🙂 ❤️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Denial napisał(a):

Po wielu latach nieobecności, po dużych staraniach na wszelkie sposoby (przegląd w pamięci wszystkich adresów email używanych w życiu, jakieś próby wysyłania wiadomości do siebie z innego konta itp.) W KOŃCU LOGUJĘ SIĘ NA FORUM! Jestem tak ucieszona, że nie pamiętam w tej chwili po co chciałam to zrobić... 🤣 no ale JESTEM!!! 🙂 ❤️

Hello! ❤️

Gratuluję 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Maat napisał(a):

Piję kawę i myślę,jak sobie zorganizować dzień.

W końcu to moja sobota.😉

Masz urodziny?

Ja piję yerbę, palę efaję, i leczę scharataną kostkę..Taka piękna pogoda na spacer, a tu klapa.

Coś poczytam, może porysuję i popiszę z ludźmi.

Potem wpada kuzynka z ciocią. Pogaduszki 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Verinia napisał(a):

@Denial a czemu udajesz, że Cię nie ma w domu? 😄

To niezły koktajl, kupiłam ostatnio blender i też będę pić takie dziwctwa. 

Bo dziecko będzie się chciało bawić, a nie mam na to energii mentalnej. Pobawię się jak wypiję.

Fajna rzecz. W ten sposób zastępuję słodycze. Jak się obeżrę orzechów i popiję koktajlem, to mi się chociaż wafelków odechciewa. Może nie schudnę, ale i tak w efekcie lepiej dla mnie, niż żreć sam cukier.

5913dd72a905f6481164ad76908cb9ea.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi