Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zaburzenia osobowości (cz.I)

Słowianka

Rekomendowane odpowiedzi

no widzę Kasiu... (przytula)

akurat dziś przydałby mi się telewizor, żeby chociaż pooglądać jakieś koncerty. :pirate:

"Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania"

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też już słychać fajerwerki...

Asiu, jak widzisz jest nas więcej siedzących samotnie w mieszkaniu...

Pocieszjące... Trochę... Na fajerwerki to słuchawki na uszach pasują jak ulał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie dołącze do was dziś chyba choć raczej w tym temcie sie nie udzilelam ale przyjmiecie mnie do grona samotnych dzisiaj?:(leków nie biore to będe pił sobie drinki...po każdym drinku sie wypowiem...a mam spirytus pszenny nie dobry ale z cola jak whiskey i rano zdrowy człowiek...

są jakies filmy dzisiaj??na ale kino trylogia Parku jurajskiego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja właśnie miałam za oknem pokaz fajerwerek, muszę przyznać, że widok piękny... tylko nie wiem dlaczego pogłębia u mnie uczucie samotności. :shock:

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, ja gdybym nie chorowała i nie czuła się źle fizycznie to bym nie siedziała sama w domu i nie narzekała. :roll: miałam okazję spędzić Sylwestra z P. i nawet nie wiecie jak bardzo żałuję, że nie mogłam z nim pojechać. :(

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aree1987, Co to jest ?

Klonazepam (Clonazepamum, ATC: N 03 AE 01) - lek z rodziny benzodiazepin charakteryzujący się silnym i długotrwałym działaniem przeciwdrgawkowym (antyepileptycznym) oraz przeciwlękowym.

--

I'm forever black-eyed

A product of a broken home

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będę jakieś filmu oglądać albo słuchać muzyki... Udawać, że to normalny dzień, bo taki jest.

Uległam pokusie i kupiłam Sheridansa...

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do filmów mam przygotowany Avatar i Incepcję...

ale nie wiem, czy się skupię. może po paru Sheridansach..., albo posiedzę tu z Wami.

co do ruszania dupy i nie narzekania... sądzę, że gdybyśmy potrafili i mogli to zrobić, to byśmy to zrobili....

hasło typu "weź się w garść".... :roll:

[Dodane po edycji:]

wiola173, także uwielbiam Sheridansa... można go cudownie wzmocnić dolewając kapkę wódki ;)

myślę, że będzie stanowił miły dodatek do gorącej kąpieli w pianie, miłej muzyki i papieroska....

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja po 2 drinkach mam szmery...wtedy głupieje dzwonie po ludziach trzeba mi kom zabierać bo karte trace w jeden wieczór...heh ale dzisija amm nadzieje tego nie będe robił sylwek w koncu kultura musi być...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja właśnie rozmawiałam przez tel. z P. i oglądam po raz enty na komputerze "Miłość o smaku Orientu" z Brittany Murphy, lubię ten film...

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.