Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Wogóle gdyby nie ja to świat byłby piękny :hide:

A gdzie tam. Przecież jeszcze ja jestem... :hide:

A tak poważnie to każdy człowiek to inny świat. I bez Ciebie nie byłoby jednego ze światów. I to byłoby źle. Bardzo źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ka_Po, nawet tak nie myśl... ja nie pozwalam :nono: Jesteś wartościową osobą i na pewno jesteś dla siebie zbyt surowa... a przez to masz dolinę...

nie złość się na siebie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś, kiedyś wbijał mi do głowy, ze jestem nierobem, pasożytem, darmozjadem, dzikiem i świnią to taka jestem w końcu Ojciec wie co mówi...... :hide::cry::cry:

Rozumiem i wiem, że łatwo powiedzieć ... ale gdybyśmy słuchali co niektóre indywiduua mają do powiedzenia wszyscy zimą chodzilibyśmy w sandałkach.

-- 16 cze 2011, 21:37 --

Korba, taki ??

pics2_ufoadam02.jpg.99db62ebeee58a9aa6f0c785f316a9da.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam moi drodzy do Was pytanie, a mianowicie:

Czy to, że sie w zyciu dużo tłukłem, miałem wiele urazów głowy, kilka razy straciłem przytomnosc, z 3 razy leżałem w szpitalu na wstrząs mózgu może mieć wpływ, że mam teraz lęki i depresje oraz ogolnie bardzo zrytą czaszke?

Wie ktoś?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam moi drodzy do Was pytanie, a mianowicie:

Czy to, że sie w zyciu dużo tłukłem, miałem wiele urazów głowy, kilka razy straciłem przytomnosc, z 3 razy leżałem w szpitalu na wstrząs mózgu może mieć wpływ, że mam teraz lęki i depresje oraz ogolnie bardzo zrytą czaszke?

Wie ktoś?

Owszem. Kwestia stopnia uszkodzeń mózgu. Ale potrójna hospitalizacja z diagnozą "wstrząs mózgu" zapewne nie pozstała "bez echa"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.