Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wasze wtopy

Sigrid

Rekomendowane odpowiedzi

Tez mnie kiedys wyprosili z klubu, choc tylko raz. Chodzilysmy z kolezanka do takiego klubu gdzie nas zawsze wpuszczali ochroniarze za darmo, bo nas znali, poza tym dziewczyny wiec mialysmy taryfe ulgowa.

Ale raz przyszlysmy z banda chlopakow, sama nie wiem skad sie wzieli, pozbieralysmy ich tego wieczoru po drodze, bo pilysmy a to na tym placu, a to na tamtym i poznawalysmy jakichs ludzi przy okazji (bylo goraco i pelno ludzi na ulicach siedzialo).

Nie chcieli ich wpuscic do tego klubu wiec moja kolezanka zaczela sie klocic, a ochroniarz powiedzial, ze my tez nie mozemy wejsc, przez to, ze sie klocimy. A ja szybko weszlam bokiem (nie wiem po co sama) i ochroniarz mnie gonil, a potem wyprowadzil za ramie haha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Tez mnie kiedys wyprosili z klubu, choc tylko raz. Chodzilysmy z kolezanka do takiego klubu gdzie nas zawsze wpuszczali ochroniarze za darmo, bo nas znali, poza tym dziewczyny wiec mialysmy taryfe ulgowa.

Ale raz przyszlysmy z banda chlopakow, sama nie wiem skad sie wzieli, pozbieralysmy ich tego wieczoru po drodze, bo pilysmy a to na tym placu, a to na tamtym i poznawalysmy jakichs ludzi przy okazji (bylo goraco i pelno ludzi na ulicach siedzialo).

Nie chcieli ich wpuscic do tego klubu wiec moja kolezanka zaczela sie klocic, a ochroniarz powiedzial, ze my tez nie mozemy wejsc, przez to, ze sie klocimy. A ja szybko weszlam bokiem (nie wiem po co sama) i ochroniarz mnie gonil, a potem wyprowadzil za ramie haha.

haha xD 

zwariowana zaba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz wyszłam z kościoł,. To było chyba Boże Narodzenie. Dużo śniegu, zaśnieżone samochody. Podeszłąm do jednego auta i napisałam na śniegu palcem: BOGA NIE MA. I poszłam 😉 

No w zasadzie, to całe moje młode życie to jedna wielka WTOPA. Każde wyjście na spacer z koleżanką wiązało się z tym, że musiałam coś "odwalić". Idę do sklepu z antykami i drę mordę " WOWWW, tu są Beatlesi na płycie winylowej, WOOOW, ale super sklep, jestem wniebowzięta" - coś w ten deseń. Sprzedawca wyprosił mnie ze sklepu mówiąc, że nie robi to na nim wrażenia xD

W sklepie BIedronka podchodziłam do ludzi i śpiewałam w "dziwnym - wymyślonym " języku. Koleżanka nie zwracała na to uwagi, bo była przyzwyczajona i wybierała długo jabłka i płatki śniadaniowe. Ja się nudziłam więc prowokowałam ludzi i robiłam dziwne rzeczy dla rozrywki i obserwować reakcje. To wszystko było świadome. Bez alkoholu i narkotyków - na trzeźwo.

Kiedyś chyba pisałam, że jeżdziłam rowerem w biedronce 🙂 

Idąc ulicą z przyjaciółką robiłam dziwne miny, ale coś gadałam.

Raz z tą psiapsi podeszłyśmy do obcyh kolesi i prosiłyśmy o ocenę naszego wyglądu. Dostałyśmy 7 - kę. 😄 

Jechałam w bagażniku z plaży do domu z jakimś gościem. Reszta siedziała normalnie na siedzeniach, ale nie było już miejsc więc wpakowali tego gościa i mnie do bagażnika xDDDD

Ojj, miliony tych historii... często jechałam w piżamie tygrysa rowerem 🙂 

Jak coś ciekawego mi się przypomni jeszcze, to dam znac ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniała mi się sytuacja która miała miejsce kilka lat temu.

Wrócialam do domu przed wieczorem i z jakiegoś powodu nie zamknęłam drzwi od środka tak jak zawsze robiłam to odruchowo, nie pamiętam z jakiego powodu, możliwe że mialam w planach zaraz gdzieś wyjść.

Siedziałam jakis czas w swoim pokoju i zachciało mi się do wc więc poszłam...

Otwieram drzwi (mialam wtedy oddzielnie lazienkę i oddzielnie wc)  patrzę a tam siedzi jakiś facet mniej więcej po 30stce w samych majtkach, pijany i jeszcze okazało się że ukrainiec bo jak mnie zobaczył zaczął się coś tłumaczyć po ukrainsku.

Jaki to był szok dla mnie w tamtym momencie, kompletnie się tego nie spodziewałam.

No i zamiast go wyprosic to tak się wystraszyłam że poleciałam do mojej mamy do pokoju żeby go wywaliła a sama czekalam u niej aż wróci. xD

Miałam wtedy około 30 lat. 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Elcia, a gdzie Twoja wtopa gdy spaliłaś babci stodołę?

Ło matko, zapomniałam o tym. ;pp

To nie była stodoła babci tylko faceta mojej matki, no mało ważne czyja. 😄

Tak no to w wieku około 15-16 lat schowalam się w stodole w celu zapalenia papierosa, musiałam się gdzieś schować tyle że to był najgorszy wybór z możliwych.

Pamiętam ze były wtedy mocne upaly a w stodole sterty siana, dosłownie taka mikroskopijna iskierka spadła która normalnie nawet nie doleci do ziemi to gasnie a tamta nie zgasla tylko spadła na siano i w ciągu kilku sekund był płomień siana na 2 lub 3 metry w górę. xd

Ja oczywiście przerażona ucieklam z niej do domu nikomu nawet o tym nie mówiąc, siedziałam w domu i czekając na dalszy rozwój wydarzeń postanowilam się nie przyznawać jak już będą pytac. 

W każdym razie chwile później stala już cala w płomieniach i wezwali straż pożarną.

Po jakimś czasie przyjechała straż na sygnale, mieli już gasic ale się okazało że przyjechali bez wody. 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Elciaa napisał(a):

Ło matko, zapomniałam o tym. ;pp

To nie była stodoła babci tylko faceta mojej matki, no mało ważne czyja. 😄

Tak no to w wieku około 15-16 lat schowalam się w stodole w celu zapalenia papierosa, musiałam się gdzieś schować tyle że to był najgorszy wybór z możliwych.

Pamiętam ze były wtedy mocne upaly a w stodole sterty siana, dosłownie taka mikroskopijna iskierka spadła która normalnie nawet nie doleci do ziemi to gasnie a tamta nie zgasla tylko spadła na siano i w ciągu kilku sekund był płomień siana na 2 lub 3 metry w górę. xd

Ja oczywiście przerażona ucieklam z niej do domu nikomu nawet o tym nie mówiąc, siedziałam w domu i czekając na dalszy rozwój wydarzeń postanowilam się nie przyznawać jak już będą pytac. 

W każdym razie chwile później stala już cala w płomieniach i wezwali straż pożarną.

Po jakimś czasie przyjechała straż na sygnale, mieli już gasic ale się okazało że przyjechali bez wody. 🤣

oooo, spaliłaś stodołę. Mocarz 😄 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi