Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ku lepszemu

Sigrid

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Patryssia Noctis napisał(a):

Może to chwilowe. U mnie też było długo tragicznie na początku. 

Jutro będę gadac z lekarzem co dalej. Moduł mi że coś mi dołożyli ale nie wiem co. 

Teraz czekam na odwiedziny będzie mama i siostra.

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Patryssia Noctis
Teraz, Sigrid napisał(a):

Jutro będę gadac z lekarzem co dalej. Moduł mi że coś mi dołożyli ale nie wiem co. 

Teraz czekam na odwiedziny będzie mama i siostra.

No właśnie. Dużo mów i pytaj o wszystko. Serio, musi być dobrze. Jakaś kombinacja leków Ci pomoże, a jak już wyjdziesz, to podziękujesz sobie, że odważnie prawdę mówiłaś, walczylas i dzięki temu możesz czuć się ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Patryssia Noctis napisał(a):

No właśnie. Dużo mów i pytaj o wszystko. Serio, musi być dobrze. Jakaś kombinacja leków Ci pomoże, a jak już wyjdziesz, to podziękujesz sobie, że odważnie prawdę mówiłaś, walczylas i dzięki temu możesz czuć się ok.

Dziękuję ci za te słowa nawet nie wiesz jak są ważne dla mnie 🥺🥺🥺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Patryssia Noctis
21 godzin temu, Sigrid napisał(a):

Dziękuję ci za te słowa nawet nie wiesz jak są ważne dla mnie 🥺🥺🥺

Pewnie tęsknisz za domem i mamą. Pomyśl sobie, że czas minie. Czasem się dłuży. Jeden dzień bywa wiecznością. Jednak każdy z tych dni jest Twoją walką dla swojego zdrowia. 

Ja mam taki plus, że nawet w najczarniejszym okresie w swoim życiu nam w sobie taki optymizm, że zawsze wierzę w to, że w końcu pojawi się słońce, że będę czuła się normalnie i dobrze. Ta wiara pozwoliła mi przetrwać te straszne dni i fazy. Najgorsze są psychozy,.gdy tracisz kontrolę a mózg wręcz jest po wszystkim "spalony". Cieszę się, bo od ponad roku jakoś nie doświadczam urojeń ani psychoz. To dla mnie mega osiągnięcie. Moja głowa wręcz odpoczęła od umysłowych baśni. 

Liczę na Ciebie. Wiem, że się u Ciebie poprawi. To wszystko minie i będzie spokój 🩷🍒

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejo. Dawno nie pisałam bo jestem w fatalnym stanie. Znowu zmieniają mi leki bo tamten nie pomogły. Dziś miałam stAn psychotyczny chciałam zbić lustro i się pociac. Dostałam relanium i halo w zastrzyku plus tabletki lorafenu. Nic nie zadziałały. Przeciwnie. Cały dzień chodzę pełna energii i mam dobry humor. 

Lekarz powiedział mi że się uzależniłam od lorafenu i mi będą schodzić. 

Ogólnie chujnia. Dziś mi mija miesiąc jak tu jestem a jest ciągle gorzej. Mam dość. Chcę do domu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, Sigrid napisał(a):

Cały dzień chodzę pełna energii i mam dobry humor. 

37 minut temu, Sigrid napisał(a):

Dziś mi mija miesiąc jak tu jestem a jest ciągle gorzej. Mam dość. Chcę do domu. 

To jak jest z tym humorem?

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Sigrid napisał(a):

Hejo. Dawno nie pisałam bo jestem w fatalnym stanie. Znowu zmieniają mi leki bo tamten nie pomogły. Dziś miałam stAn psychotyczny chciałam zbić lustro i się pociac. Dostałam relanium i halo w zastrzyku plus tabletki lorafenu. Nic nie zadziałały. Przeciwnie. Cały dzień chodzę pełna energii i mam dobry humor. 

Ogólnie chujnia. Dziś mi mija miesiąc jak tu jestem a jest ciągle gorzej. Mam dość. Chcę do domu. 

Jak haloperidol w zastrzyku Cię nie uspokoił to nieźle. Jesteś niezdrowo pobudzona.

Może ten Fenactil Cię uspokoi

chodze boso po ulicy

Klozapol 600mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 0,5mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, shadow_no napisał(a):

To jak jest z tym humorem?

Sama już nie wiem...

8 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Jak haloperidol w zastrzyku Cię nie uspokoił to nieźle. Jesteś niezdrowo pobudzona.

Może ten Fenactil Cię uspokoi

Fenactil czuje że działa czasowo. Później spada działanie ale wtedy dostaje kolejną dawkę czuje się po tym jak na haju xd no halo w połączeniu z relanium co prawda wyciszył głosy ale poza tym stałam się pobudzona 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Sigrid napisał(a):

Kurczę to rzeczywiście masz ciężko 😥 Zawsze jak idzie się po pomoc do szpitala ma się nadzieję, że człowiek stanie na nogi, unormuje się stan a tu miesiąc i jest kiepsko. Współczuję. A co lekarze mówią jeszcze? Jakieś rokowania/plan działania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi