Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ku lepszemu

Cynthia

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, Cynthia napisał(a):

Nie no. W remisji jestem 😁 nie słyszę głosów ani nic. Po prostu mam depresyjne stany. 

Po prostu skończyłam trzydziestkę starzeje się bo chciałabym się ustatkować. Ale co ja w ogóle mam za plany xddd

Głupie marzenia. Zawsze choroba będzie ponad mną . Muszę się z tym pogodzić. 

Myślałam że już to zrobiłam, ale oklamywalam się tylko. 

Chcialabys ustatkowac w sensie zostać żoną? Wszystkiego najlepszego nadal młoda sztuka z Ciebie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Chcialabys ustatkowac w sensie zostać żoną? Wszystkiego najlepszego nadal młoda sztuka z Ciebie :D

Po prostu chciałabym być kimś a nie niczym. Mieć osobę która mnie zaakceptuje i pokocha. Wiele chyba nie oczekuję ?

Młoda sztuka ale jakoś nie widzę siebie w normalnym świecie. Znacie moja sytuację i nie powiecie, że na żonę się nadaję 🤣

28 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Uffff. Trzydziestka to kolejny etap a nie zmierzch- możesz dostosować się do choroby. Zawsze można znaleźć jakiś złoty środek- wiem, że potrafisz bo ty jesteś zdolna dziewczyna :D 

Złoty środek w moim przypadku to samobójstwo 😂

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Cynthia napisał(a):

Po prostu chciałabym być kimś a nie niczym. Mieć osobę która mnie zaakceptuje i pokocha. Wiele chyba nie oczekuję ?

Młoda sztuka ale jakoś nie widzę siebie w normalnym świecie. Znacie moja sytuację i nie powiecie, że na żonę się nadaję 🤣

Złoty środek w moim przypadku to samobójstwo 😂

Co ja mogę powiedzieć... Też sie nie nadaje jeśli Cię pocieszy to 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi