Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Elciaa napisał(a):

A wiecie że tu jest zarejestrowanych 2 tych samych administratorów co na kafe?

Właśnie jak sie cofniesz do początkowych stron tematu to libed przekonywał ze tu będzie tak samo bo ta sama ekipa:p

ja już nie wiem jak to działa.

Wp ale nie wp, jedna ekipa

ale inna 😀

moze lepiei nie wnikac😀

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Właśnie jak sie cofniesz do początkowych stron tematu to libed przekonywał ze tu będzie tak samo bo ta sama ekipa:p

ja już nie wiem jak to działa.

Wp ale nie wp, jedna ekipa

ale inna 😀

moze lepiei nie wnikac😀

Tylko tu są też administratorzy którzy piszą posty a na kafe każdy administrator i moderator ma 0 postów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

49 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Mysle ze szkoda czasu bo nawet jak coś ugrasz to tam jakby nie patrzeć pisze max 15 osób. Ci co chcieli ale nie mogli przez nich sie zalogować już pewnie nie spróbują, a nowi nie przyjdą skoro już google tego nie faworyzuje

Fajnie tu jest, można spokojnie coś napisać i nie doczepia się jakiś upośledzony bic czy krasnal albo byczy jak u ciebie i bełkocze coś chamsko bo jesteś dla niego "samicą". Chyba już nie wrócę na srafe xD 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Elciaa @Krejzi1 @lamma forum nerwica.com było dawniej zupełnie niezależne. Tworzyliśmy je od 2005 a w 2011 sprzedałem je do innej firmy. I później przechodziło jeszcze do różnych innych firm aż finalnie trafiło do wp. My jako admin/mod nie mamy nic wspólnego z kafeteria. Tu byliśmy jako twórcy i użytkownicy. Nie mamy etatu w WP. To tak w skrócie tys historyczny:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, Elciaa napisał(a):

A wiecie że tu jest zarejestrowanych 2 tych samych administratorów co na kafe?

Forum jest częścią WP, więc wcale nie zdziwiłoby mnie gdyby sporadycznie doglądali tutaj admini z "góry", którzy mają konta wszędzie i tu i na Kafe i każdym innym serwisie - nadzór właścicieli.

Na tej zasadzie: WP jest imperium, a Kafeteria i Nerwica są jej republikami zależnymi, 😆   Z tą małą różnicą, że Nerwica była kiedyś niezależna i jest autorskim projektem wykupionym przez WP.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, lamma napisał(a):

Fajnie tu jest, można spokojnie coś napisać i nie doczepia się jakiś upośledzony bic czy krasnal albo byczy jak u ciebie i bełkocze coś chamsko bo jesteś dla niego "samicą". Chyba już nie wrócę na srafe xD 

No.

ale bycznik próbuje tu swoich ataków 😅 widziałam, ze przekazał na Kafe pozyskana informacje stad ze mam okres 😀

🤦‍♀️ ja pierdole 

22 minuty temu, lamma napisał(a):

Najfajniejsze jest to ze możesz spokojnie napisać / odpisać, isc coś zrobić, wrocic a te posty nadal tu są 😀 a nie jakies bad gateaway, element nieodnaleziony czy inne nie masz uprawnień😀

tamto forum to w ogóle zal komentować, my musimy mieć jakis gruby syndrom sztokholmski ze tam dalej siedzimy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, shadow_no napisał(a):

@Elciaa @Krejzi1 @lamma forum nerwica.com było dawniej zupełnie niezależne. Tworzyliśmy je od 2005 a w 2011 sprzedałem je do innej firmy. I później przechodziło jeszcze do różnych innych firm aż finalnie trafiło do wp. My jako admin/mod nie mamy nic wspólnego z kafeteria. Tu byliśmy jako twórcy i użytkownicy. Nie mamy etatu w WP. To tak w skrócie tys historyczny:p

Spróbujemy zapamiętać,

przynajmniej do jutra 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

my musimy mieć jakis gruby syndrom sztokholmski ze tam dalej siedzimy

Żebyście tylko choroby psychicznej nie dostali xd chociaż już jednego z taką chorobą tu przypadkiem sciagneliscie xd ale tu takich chyba nie wyleczymy

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Spróbujemy zapamiętać,

To czego się tu nauczycie to że na pamięć może się przydać witamina D I Omega xdd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra w sumie napisze na publiku bo to jednak bekowe i przy okazji jako ostrzeżenie dla innych.

byczy założył wczoraj piaty nick z rzędu i wysłał mi na priv jakies 5 zdj jego ekranu kompa z jakaś bronią wycelowana w mój profil na nerwicy i otwartym komunikatorem z informacja, ze jak go będę zgłaszać to gronostaj zginie:p

tak ze dziewczyny jakby jakis dziwny człowiek z upośledzona ortografia (pisownia w stylu gnembiom, robiom itd.) do was sie łasił tutaj to w żadnym wypadku z nim nie rozmawiajcie nawet na publiku, to Byczy, odpal z forum kowbojki i Kafe. Rym cym na pewno o nim może dorzucić pare kwiatków 

przybysze z Kafe to naprawdę jest nowa skala incelozy wiec uważajcie ;) 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, shadow_no napisał(a):

Żebyście tylko choroby psychicznej nie dostali xd chociaż już jednego z taką chorobą tu przypadkiem sciagneliscie xd ale tu takich chyba nie wyleczymy

To czego się tu nauczycie to że na pamięć może się przydać witamina D I Omega xdd 

Ok 😀

Nie no to są moim zdaniem jednostki tzw niedostosowane społecznie / degeneraci, tego sie chyba nie da lekami wyleczyć. 
ale Pewnie może coś tam możnaby im wyszukać:p

czyli mowisz ze dobrze ze tu ściągają?😀

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, lamma napisał(a):

Tylko uwazaj bo te kripy tu wszystko śledzą. Wczoraj w srodku nocy 6 osób (a nie przejrzalam

wszystkich podstrony tylko jakas

1/20) obczajalo ten temat z wyloga.

Wiec jak masz coś pisać bardziej osobistego to Watch out. ew zmien sobie nicka zeby Cie nie rozpoznali. A my sie domyślimy 😀 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Było tańczone? No proszzzz

Oczywizda. Po to się idzie na imprezę karnawałową. Chociaż...wróóóć! Pani co siedziała koło mnie poszła po to żeby pół godziny strzelać selfiaczki w korytarzu jaka to ona dziś piękna, potem nagrywała każdy taniec by w przerwach na konsumpcję to oglądać, wrzucać wszystko na relacje i liczyć lajki. A jej mąż przyszedł po to by się najebać wódą i wykrzykiwać co drugie słowo kurrrwa z wibrującym r (taka wzorcowa brzmieniowo polska kurwa pijacka). Na szczęście reszta populacji wyglądała na zdrową psychicznie. A dziczek pieczony mniam mniam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Oczywizda. Po to się idzie na imprezę karnawałową. Chociaż...wróóóć! Pani co siedziała koło mnie poszła po to żeby pół godziny strzelać selfiaczki w korytarzu jaka to ona dziś piękna, potem nagrywała każdy taniec by w przerwach na konsumpcję to oglądać, wrzucać wszystko na relacje i liczyć lajki. A jej mąż przyszedł po to by się najebać wódą i wykrzykiwać co drugie słowo kurrrwa z wibrującym r (taka wzorcowa brzmieniowo polska kurwa pijacka). Na szczęście reszta populacji wyglądała na zdrową psychicznie. A dziczek pieczony mniam mniam.

Ale coś za wczesnie wstałaś dziś jak na taki balet 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale coś za wczesnie wstałaś dziś jak na taki balet 😛

Kochana, 3.38 była ewakuacja. To chyba nasz rekord 😅 A o 10 tup tup grzecznie do kościółka, bo dzieci w chórku więc trzeba być zdyscyplinowanym 😇 Po obiadku sobie zrobiłam solidną drzemkę (przydałaby się śpiączka farmakologiczna na ból girów buuuu 😭).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, shadow_no napisał(a):

chociaż już jednego z taką chorobą tu przypadkiem sciagneliscie xd ale tu takich chyba nie wyleczymy

Takich rodzynków w kafeteryjnym cieście jest wiele więcej 😆 Ten najgorszy na szczęście jeszcze tu nie zawędrował, ale lata temu tu miał konto i pisał o swoich problemach. 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Kochana, 3.38 była ewakuacja. To chyba nasz rekord 😅 A o 10 tup tup grzecznie do kościółka, bo dzieci w chórku więc trzeba być zdyscyplinowanym 😇 Po obiadku sobie zrobiłam solidną drzemkę (przydałaby się śpiączka farmakologiczna na ból girów buuuu 😭).

Dzieci w chórku imponujące. Coś czuję, że ministrant też będzie któreś... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, eRCe napisał(a):

Takich rodzynków w kafeteryjnym cieście jest wiele więcej 😆 Ten najgorszy na szczęście jeszcze tu nie zawędrował, ale lata temu tu miał konto i pisał o swoich problemach. 

Był tu:p

poczatki tego tematu;p narzekał na blokowanie na Kafe 🤣🤣🤣

bana dostał praktycznie od razu bo oczywiscie wielka ofiara zaczela od razu jechać z hejtem.

ale nie wywołujmy wilka:p

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

O kurde to ile ty spałaś? Jak w studęckich czasach 😬

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

Dzieci w chórku imponujące. Coś czuję, że ministrant też będzie któreś... 

proboszcz od razu 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam multikonto tu - jedno. Ale nie mam do niego dostępu, bo założyłem x-miesięcy temu na tempmailu. Wtedy co chciałem sprawdzić, czy problem blokowania tematów to problem tylko kafe, czy szerszy... To już jest legitne, na legitnym mailu. 😆 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Już mialm cie oskarżyć o kłamstwo ze byłaś i prosić o dowody;p

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Rym cym a to konto twoje z początków tego tematu to byłeś ty czy podszyw? Po co ci nowe teraz?

No to jest właśnie dokładnie te co piszę o nim trochę wyżej. Zdaje się, że gdzieś na początkach tego tematu jest.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi