Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Trollujecie 😛 

Coś Ty, lekko mi tkanki ubyło, a babcia do mnie jeszcze przed wyjsciem zmień koszulkę, bo miałem iść w podkoszulce, a babcia, żebym się ubrał jak człowiek, bo dziewczyna ucieknie, jak mnie zobaczy hahah :D

Jutro mi chyba końcówki podetnie trochę we włosach, ale lekko tylko :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Coś Ty, lekko mi tkanki ubyło, a babcia do mnie jeszcze przed wyjsciem zmień koszulkę, bo miałem iść w podkoszulce, a babcia, żebym się ubrał jak człowiek, bo dziewczyna ucieknie, jak mnie zobaczy hahah :D

Jutro mi chyba końcówki podetnie trochę we włosach, ale lekko tylko :P 

I babcia cie puściła z obca baba bez telefonu? Nie wierze 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

I babcia cie puściła z obca baba bez telefonu? Nie wierze 😛

Babcia to się cieszyła, że wychodzę dzisiaj gdzieś, bo mnie cały czas wygania, a ja tylko gierki i w ogóle, ale dzisiaj akurat wolne od gierek, to spoko :P 

Pytała się o Dalila i mówi, żebym przypadkiem nie mówił, że w namiocie mieszkam ahahah, a ja mówię, że wie już i pół roku piszemy, bo jakoś tak od pół roku tu jestem :P i już zmieniła ton trochę :P 

A telefon mam wyłaczony od paru tygodni już, ale teraz do innej babci idę do miasta, to sobie doładuję kartę. Jutro tam się wybieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

Babcia to się cieszyła, że wychodzę dzisiaj gdzieś, bo mnie cały czas wygania, a ja tylko gierki i w ogóle, ale dzisiaj akurat wolne od gierek, to spoko :P 

Pytała się o Dalila i mówi, żebym przypadkiem nie mówił, że w namiocie mieszkam ahahah, a ja mówię, że wie już i pół roku piszemy, bo jakoś tak od pół roku tu jestem :P i już zmieniła ton trochę :P 

A telefon mam wyłaczony od paru tygodni już, ale teraz do innej babci idę do miasta, to sobie doładuję kartę. Jutro tam się wybieram.

😂😂😂 już wiem co to było to był obrysk bo tam przecież pole było obok i strome. Wiedziałam że chemia i skądś mi znajome bylo

Ogolnie bardzo fajnie było rybki też kiedyś jeszcze przyjadę zobaczyć :D

Oprysk 

Nie farba xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, Dalila_ napisał(a):

😂😂😂 już wiem co to było to był obrysk bo tam przecież pole było obok i strome. Wiedziałam że chemia i skądś mi znajome bylo

Ogolnie bardzo fajnie było rybki też kiedyś jeszcze przyjadę zobaczyć :D

Oprysk 

Nie farba xD

Rybki i ważki. :P Dzisiaj tam też chwile pływałem. Niezły relaks tam jest w ch.. 🙂 zero stresu, po prostu pure chill-out.

Szałe już pewnie do wiosny przyszłego roku odpada, niestety. 

Ale jakieś dziwne muchy też tam latały u ważek, to ręce pod wodę i zacząłem wodą dookoła, żeby odleciały, i już było ok. 

No ja to dalej spacerki, jak nogi odpoczną, to dalej idę xD. Albo ważki albo tam, gdzie dzisiaj. Od babci w mieście mam trochę bliżej. Fajny spacer wzdłuż samej rzeki ;). A w tygodniu z rana jak idę, to jest spokój.

Ciesze się, że już mogę chodzić przynajmniej. Gierki mi się coś na razie przejadły. Straciłem motywację na razie. Szkoda, bo tam koledzy albo koleżanki grają, ale co poradzę, że mi się nie chce. Na razie. 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jutro jedziemy z babcią na grzyby, 15 km od miasta do lasu, ciekawe czy coś znajdziemy :D

Od czwartku podobno upały, więc grzybów nie będzie, a teraz po deszczu, to kto wie.

Wczoraj jak szliśmy z Dalila, to widzieliśmy małego podgrzybka, na drodze leżał. Więc może co rośnie. Zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, KochamElcie napisał(a):

A jutro jedziemy z babcią na grzyby, 15 km od miasta do lasu, ciekawe czy coś znajdziemy :D

Od czwartku podobno upały, więc grzybów nie będzie, a teraz po deszczu, to kto wie.

Wczoraj jak szliśmy z Dalila, to widzieliśmy małego podgrzybka, na drodze leżał. Więc może co rośnie. Zobaczymy.

Ja bylam wczoraj ale nie znalazłam nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Ja bylam wczoraj ale nie znalazłam nic.

Czuje, że nic nie będzie, ale babcia przynajmniej trochę z domu wyjdzie i się dotlenimy ;d. W internecie wrzucają jakieś foty grzybów, że niby coś tam niektórzy znaleźli...

A dzisiaj do kina idę na jakiś film chyba Odyseusz? Coś tam z mitologii greckiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

51 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Czuje, że nic nie będzie, ale babcia przynajmniej trochę z domu wyjdzie i się dotlenimy ;d. W internecie wrzucają jakieś foty grzybów, że niby coś tam niektórzy znaleźli...

A dzisiaj do kina idę na jakiś film chyba Odyseusz? Coś tam z mitologii greckiej.

Odyseja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 godzin temu, KochamElcie napisał(a):

@Lucy32

Dzięki, ja teraz mam labę do następnego spotkania, i muszę nogę leczyć, bo podobno cały czas kuśtykam, niestety. Chyba się jeszcze spotkamy, na razie było fajnie i relaks nad wodą xD

Do Anglii jak wrócę to muszę chyba iść do szpitala i im opowiem o tym, to mi zrobią prześwietlenie, bo tam dobry szpital i nic nie muszę płacić, i jeszcze mnie obsłużą z uśmiechem na twarzy :D 

No i za jakiś czas głodówka. Trochę mnie od wody znowu gardło lekko drapie, ale było super :P 

Dzięki @Dalila_

za wypad :D 

Pozdrawiam wszystkich, ja chyba niedługo idę spać :P 

Brawo za odwagę @KochamElcie i przełamanie oporów 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, lily was here napisał(a):

Odyseja

O tak, właśnie na to. Ciekawe czy spoko. 

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Brawo za odwagę @KochamElcie i przełamanie oporów 👍

Hahah, nudzę się w domu. Trochę wczoraj panikowałem jak wyjechaliśmy z rzeki na główną drogę, a ja nie wiem jak Dalila jeździ, ale potem mi przeszło, ale jeśli się wybierzemy znowu gdzieś, to chyba siadam z tyłu. :D Wczoraj jeszcze musiałem mówić, jak jechać przez chwilę, a ja samochodami nie jeżdżę, to zaraz panika, szczególnie na rondzie i głównej drodze xD. Hardkor był dla mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, KochamElcie napisał(a):

Ciesze się, że już mogę chodzić przynajmniej. Gierki mi się coś na razie przejadły. Straciłem motywację na razie. Szkoda, bo tam koledzy albo koleżanki grają, ale co poradzę, że mi się nie chce. Na razie. 

Ale z muzyki chociaż dla niej nie zrezygnuj :D Odstawienie gierek na dobre wyjdzie myślę

Godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

Trochę wczoraj panikowałem jak wyjechaliśmy z rzeki na główną drogę, a ja nie wiem jak Dalila jeździ, ale potem mi przeszło, ale jeśli się wybierzemy znowu gdzieś, to chyba siadam z tyłu. :D

Czyli to my o Ciebie się bardziej powinniśmy bać a nie na odwrót xd

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, shadow_no napisał(a):

Czyli to my o Ciebie się bardziej powinniśmy bać a nie na odwrót xd

Nie, chyba nie... :D no wczoraj jak wyszedłem z wody, a pół godziny później jedziemy na głównej drodze, to ja nie wiedziałem co się dzieje, i trochę sie denerwowałem :D Nie wiem czemu, bo nad wodę jechaliśmy, to byłem wyluzowany.

Potem jak już rondo mineliśmy, to się uspokoiłem. Może to przez to, że wyszedłem z zimnej wody po pływaniu, a nagle siedze w aucie, jedziemy i ruch na drodze, a ja o kurde, aż mnie w fotel wgniotło.

37 minut temu, shadow_no napisał(a):

Ale z muzyki chociaż dla niej nie zrezygnuj :D 

Nie no, muzyka spoko sprawa, ale w głowie bajzel i 0 motywacji to gram w gierki, bo to zabijanie czasu i dość przyjemne czasami. Niestety 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, KochamElcie napisał(a):

Nie, chyba nie... :D no wczoraj jak wyszedłem z wody, a pół godziny później jedziemy na głównej drodze, to ja nie wiedziałem co się dzieje, i trochę sie denerwowałem :D Nie wiem czemu, bo nad wodę jechaliśmy, to byłem wyluzowany.

Potem jak już rondo mineliśmy, to się uspokoiłem. Może to przez to, że wyszedłem z zimnej wody po pływaniu, a nagle siedze w aucie, jedziemy i ruch na drodze, a ja o kurde, aż mnie w fotel wgniotło.

Nie no, muzyka spoko sprawa, ale w głowie bajzel i 0 motywacji to gram w gierki, bo to zabijanie czasu i dość przyjemne czasami. Niestety 😛

Dostałam prośbę żeby ci tu napisał  żebyś skończył blokowac Kafe 

Ja od siebie dodam ze blokowanie w taki sposób ze blokujesz komuś powiadomienia jest wyjatkowo wredne, slodki fifulcu, ugłaskana wersjo by nerwica 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Dalila będzie Twoim szoferem.

Nie no, miło ze strony Dalili, że przyjeżdża tyle km do mnie i zabiera mnie na fajne miejscówki, a ja nawet nie dokładam się nic do benzyny. 

2 godziny temu, shadow_no napisał(a):

To już masz motywacje 💪

Nie no trenuje, ale nudzi mnie trochę granie w pady treningowe, a do grania w zespole i tak potrzebuje transport i własny zestaw, a ja nawet prawa jazdy nie mam, to wszystko drożyzna i mnie nie stać :D Ale czasem tam sobie coś trenuje. 

1 godzinę temu, lily was here napisał(a):

Dostałam prośbę żeby ci tu napisał  żebyś skończył blokowac Kafe 

Ja od siebie dodam ze blokowanie w taki sposób ze blokujesz komuś powiadomienia jest wyjatkowo wredne, slodki fifulcu, ugłaskana wersjo by nerwica 

Ja nic nikomu nie blokuje, a już na pewno powiadomień, a na kafe cały dzień nie wchodzę i tam od kilku dni nie piszę i nie wiem czy tam kiedykolwiek wejdę, bo już mi zbrzydła ta atmosfera.

Pisałem sobie dzisiaj cały wieczór z Zosią i jest już dobrze między nami. Bierzemy drugi ślub, ale z większym rozmachem :D 

Mam nadzieję, że tym razem przetrwamy chociaż kilka tygodni razem. :D Mam też kolegę w grze, który słucha muzyki metalowej no i sobie czasem polecamy zespoły, także no spoko. :P 

Pisałem Zosi, że jestem do niej napełniony miłością, i żaden rozwód nie sprawi, że przestanę ją kochać. :D 

A z kafe możecie tutaj przyjść, to tutaj nikt nic nie blokuje, a jak tam siedzicie, to sobie siedźcie, ale proszę przestać mnie oczerniać i zarzucać coś, czego nie robie, bo to chamskie z waszej strony.

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamElcie napisał(a):

Nie no, miło ze strony Dalili, że przyjeżdża tyle km do mnie i zabiera mnie na fajne miejscówki, a ja nawet nie dokładam się nic do benzyny. 

Nie no trenuje, ale nudzi mnie trochę granie w pady treningowe, a do grania w zespole i tak potrzebuje transport i własny zestaw, a ja nawet prawa jazdy nie mam, to wszystko drożyzna i mnie nie stać :D Ale czasem tam sobie coś trenuje. 

Ja nic nikomu nie blokuje, a już na pewno powiadomień, a na kafe cały dzień nie wchodzę i tam od kilku dni nie piszę i nie wiem czy tam kiedykolwiek wejdę, bo już mi zbrzydła ta atmosfera.

Pisałem sobie dzisiaj cały wieczór z Zosią i jest już dobrze między nami. Bierzemy drugi ślub, ale z większym rozmachem :D 

Mam nadzieję, że tym razem przetrwamy chociaż kilka tygodni razem. :D Mam też kolegę w grze, który słucha muzyki metalowej no i sobie czasem polecamy zespoły, także no spoko. :P 

Pisałem Zosi, że jestem do niej napełniony miłością, i żaden rozwód nie sprawi, że przestanę ją kochać. :D 

A z kafe możecie tutaj przyjść, to tutaj nikt nic nie blokuje, a jak tam siedzicie, to sobie siedźcie, ale proszę przestać mnie oczerniać i zarzucać coś, czego nie robie, bo to chamskie z waszej strony.

To już nie wiem. Babka boża mnie nasłała. Ja już nie zgaduje i zaden nick mi tam nie działa tagże gudbaj 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lily was here napisał(a):

To już nie wiem. Babka boża mnie nasłała. Ja już nie zgaduje i zaden nick mi tam nie działa tagże gudbaj 

Babka Boża też mnie atakuje, że to ja blokuje, dlatego już tam nie wchodzę, bo co ktoś blokuje to na mnie ciągle xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, lily was here napisał(a):

To jeśli mogłabyś przekazać BabceBożej, że to nie ja blokuje, to byłbym wdzięczny :D

A ja nawet nie wiem jak się blokuje powiadomienia czy skrzynki :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, lily was here napisał(a):

Dobra, wlazłem tam i napisałem już, że to nie ja. Dzięki za info! Trzymaj się! 

Sorki za chamstwo :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, lily was here napisał(a):

Nie mam już nickow. Ona chyba tutaj czyta to napisz jej tu 😜

haha serio?

Dostałaś bana?

jak chcesz to mogę Ci założyć nick :D a tak w ogóle to już tam napisałem, i napisałem, żeby tutaj wpadli, bo tu jest lepiej i adios. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi