Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Czemu? Pewnie sobie gdzieś hasa po lesie.

Bo wtedy mi też koledzy radzili, żebym kanał youtube załožył i wrzucał filmiki z wiewiórką, to wrzucałem i mi typki hajs nawet wysłali i chcieli żebym nagrywał, a kumpel potem wrzucił jeden filmik mój z wiewiórem na reddit i podobno był hitem, to ja kilka dni później wszystko skasowałem, bo mi się coś załączyło, a w sumie to potem filmiki też straciłem, bo zgubilem telefon i nikt nic nie zapisał, więc rip. A to była moja szansa, żeby wyjść z dołka, a ja przez strach za dużo straciłem naraz i od tamtej pory mam deprechę trochę.

Potem jeszcze straciłem namiot i jacyś złodzieje wparowali, to w ogóle jeszcze bardziej się załamałem, przestałem się odzywać do wszystkich i chodzić na stołowki dla bezdomnych i stałem się odludkiem i wszyscy mają mnie dość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, KochamElcie napisał(a):

Bo wtedy mi też koledzy radzili, żebym kanał youtube załožył i wrzucał filmiki z wiewiórką, to wrzucałem i mi typki hajs nawet wysłali i chcieli żebym nagrywał, a kumpel potem wrzucił jeden filmik mój z wiewiórem na reddit i podobno był hitem, to ja kilka dni później wszystko skasowałem, bo mi się coś załączyło, a w sumie to potem filmiki też straciłem, bo zgubilem telefon i nikt nic nie zapisał, więc rip. A to była moja szansa, żeby wyjść z dołka, a ja przez strach za dużo straciłem naraz i od tamtej pory mam deprechę trochę.

Potem jeszcze straciłem namiot i jacyś złodzieje wparowali, to w ogóle jeszcze bardziej się załamałem, przestałem się odzywać do wszystkich i chodzić na stołowki dla bezdomnych i stałem się odludkiem i wszyscy mają mnie dość.

Możesz nagrywać filmiki i czymś innym. W sumie co masz do stracenia? Zawsze są jakieś rzeczy w życiu, które się nie udają, najlepsze co można zrobić to się z nich czegoś nauczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

54 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Możesz nagrywać filmiki i czymś innym. W sumie co masz do stracenia? Zawsze są jakieś rzeczy w życiu, które się nie udają, najlepsze co można zrobić to się z nich czegoś nauczyć.

Teraz to ja nie mam czym nagrywać, bo w smartfonie mam zepsuty aparat, a fotograficzny który miałem mi też ukradli, a smartfony zepsute.

Wtedy miałem widownię akurat, a ja wszystko zrypałem. Ogólnie to więcej rzeczy zrobilem na - niż na +.

A tak poza tym to słuchawki mi fajnie grają i sobie slucham muzyki z rana. Humor dobry dzisiaj. 

A u Was jak tam? Dzisiaj już trochę chlodniej. Może wybiorę się na wycieczkę :P

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem gdzie byl ten temat o ubraniach wiec tu wam napisze ze ubrania z butelek sa zajebiste na te upaly kupilem gacie reklamowane ze wyprodukwoane z 9 butelek i rewelacja :D

https://m.media-amazon.com/images/I/919RGBqz9wL._AC_SX569_.jpg

polecam te firme

https://www.amazon.pl/dp/B09HTTM2G9?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1

i nie maja tych drapiacych metek no naprawde polecam zwlaszcza na upaly

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, libed napisał(a):

nie wiem gdzie byl ten temat o ubraniach wiec tu wam napisze ze ubrania z butelek sa zajebiste na te upaly kupilem gacie reklamowane ze wyprodukwoane z 9 butelek i rewelacja :D

https://m.media-amazon.com/images/I/919RGBqz9wL._AC_SX569_.jpg

polecam te firme

https://www.amazon.pl/dp/B09HTTM2G9?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1

i nie maja tych drapiacych metek no naprawde polecam zwlaszcza na upaly

W sumie ekologiczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę ciągle o moich słuchawkach, które kiedyś miałem duże i człowiek by sobie teraz podłączył do odtwarzacza i posłuchał, ehh. Te douszne fajne są, ale też fajnie jak miałem duże na głowie i całe uszy miałem otoczone dźwiękiem... ;/ 

Jedne popsułem, bo miały krótki kabel i mi upadły, gdy były wpięte do laptopa i coś mi się urwało w środku i jedna słuchawka dead 😕

Drugie co miałem z dwa lata to mi zniszczył wspóllokator, gdy miał atak schizo, a tyle lat mi grały ehh.. A drugie mi nagle pękły, jak podniosłem, to się coś urwało samo i rip. Beats mixr by David Guetta plastiki za 200 funtów też pękły po pół roku... Oddałem na gwarancję, to następna para też mi po pół roku pękło nagle.

Z monster za 250 funtów mi się też zaczęła skóra syntetyczna schodzić po paru tygodniach, ogólnie dramat. po 200-300 funtów płacić za plastik, który pęka albo coś to dramat, no szkoda.

Ciekawe ile dostanę hajsu od krewnych na urodziny i święta, bo już sobie wyobrażam, jak na gwiazdkę sobie jadę pociągiem gdzieś do sklepu audio, gdy wrócę do Wielkiej Brytanii kupić sobie słuchawki i przetestować na moim odtwarzaczu :D . Chciałbym jakieś Sennheisery HD600 albo HD660, bo podobno niezłe. Jest też Beyerdynamic, ale jakoś nudno wyglądają i bez wymienianego kabla... Coś komfortowego co fajnie gra, i nie jest z taniego plastiku. Może się uda.

Najchętniej kupiłbym sobie jakieś wygodne i do nich kabel osobno zamówić za 40 funtów albo 50. :D 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, KochamElcie napisał(a):

A ja chciałbym zasiłek od ojczyzny, ale mi nie dadzą, bo nie jestem murzynem albo ukraińcem.

do roboty leniu a nie po zasilek nigdy nie pracowales i juz bys chcial zasilki. kopa w dupe ci powinni dac i prace przymusowa. 

4 godziny temu, KochamElcie napisał(a):

Ciekawe ile dostanę hajsu od krewnych na urodziny i święta, bo już sobie wyobrażam, jak na gwiazdkę sobie jadę pociągiem gdzieś do sklepu audio

a ty co im kupisz i za co ?

a tak zapomnialem ty im nic nie kupisz to tobie kazdy ma dawac pieniadze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi