Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Tak masz rację nie gra:( Ale nie wiem czy nie miał przypadkiem jakiegoś chwilowego come back ktoś? No ale tak czy siak już nie gra. A to znaczy że wszyscy których pamiętam prawie już nie grają. Ale nasi grają tak żałośnie że to słuszna postawa :D

Oni szybko odchodzą na emeryturę.

Ja nie znam piłkarzy choć mieszkam w Manchesterze i ciągle są tutaj jakieś mecze. Zresztą niedaleko mam stadion i ciągle mi laza kibice pod oknami.

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Grosicki chyba na emeryturze 😅 

O to ciekawe czy skoro on wrzuca zdjęcia ludzi bez pytania to ucieszyłby sie jakby ktos przekleil jego ryj tutaj. I czy tez byłby taki figo fago ze przecież sam to wstawił na kowbojki wiec żadne łamanie prawa…

Kto? Byczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Oni szybko odchodzą na emeryturę.

Ja nie znam piłkarzy choć mieszkam w Manchesterze i ciągle są tutaj jakieś mecze. Zresztą niedaleko mam stadion i ciągle mi laza kibice pod oknami.

Lewandowski niby tez na jakiejś emeryturze ale zdobyli jeszcze mistrza Hiszpanii rzutem na tasme  😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i kąpiel od razu mózg odżywi. Jednego przypomniałam sobie @libed Jezu no rudy to mówię de brunye czy jak się pisze :D @eRCe pamiętam te kilka lat temu Ajaks miał powrót do lm ludzie lubią ten klub. Też jakoś cieszyłam się że Atletico dobrze szło i zaslugiwali wtedy daleko zajść fajnie grali. Haha z Barcy była wtedy polewka i Juve się zjebalo. Arsenal to wgl byl w czwartej dupie. O i biedny pepus ze swoim city 3 razy pod rząd obiecał wygrać :( udało mu się w końcu później? Btw dziewczyny Guardiola to dobry przykład ze można być łysym i przystojnym jednocześnie @Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A lukaku gra 

@eRCemasz może mein kampf w pdf?

Już się zamykam bo dużo gadam. Ale ja się dziwnie czuje jakbym miała jakaś hipomanie to mi wybaczcie

Stąd sobie ściągnij.

https://der-fuehrer.org/meinkampf/Mein Kampf-Polish.pdf

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A lukaku gra 

@eRCemasz może mein kampf w pdf?

Już się zamykam bo dużo gadam. Ale ja się dziwnie czuje jakbym miała jakaś hipomanie to mi wybaczcie

Nie gadasz dużo, zresztą gadaj sobie, po to jest forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Stąd sobie ściągnij.

https://der-fuehrer.org/meinkampf/Mein Kampf-Polish.pdf

Nie gadasz dużo, zresztą gadaj sobie, po to jest forum.

O jaka Ty mila 💗💗 dziękuję no gadam znaczy nie wiem ale jakieś dziwne nastroje mam ostatnio. No racja Pep to tzw Janusz ale przykład jest

Teraz, KochamBabkęBożą napisał(a):

O ty też dziękuję

😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem kiedyś mein kempf po angielsku to wymiękłem po 60 stronie. Nie dałem już rady. Kiepski ze mnie czytelnik. Nie interesował mnie ten temat.

Natomiast zacząłem niedawno czytać książke o alpinistach i Jerzym Kukuczko, to fajnie, można sobie wyobrazić tamten klimat i szczyt mount everest. Może dokończę niedługo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Czytałem kiedyś mein kempf po angielsku to wymiękłem po 60 stronie. Nie dałem już rady. Kiepski ze mnie czytelnik. Nie interesował mnie ten temat.

Natomiast zacząłem niedawno czytać książke o alpinistach i Jerzym Kukuczko, to fajnie, można sobie wyobrazić tamten klimat i szczyt mount everest. Może dokończę niedługo. 

Jeśli czytasz tę książkę to zerknij chociaż jak nazywa się bohater i nie przekręcaj nazwiska. O Jerzym Kukuczce, a nie o Jerzym Kukuczko.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, ja na reddit siedzę od dwóch tygodni i piszę z ludzmi po angielsku, i w dwa tygodnie moje zdjęcia z gierki uzbierały 1000 lajków, niektóre moje foty mają po 40000 wyświetleñ i ludzie są dla mnie mili, gratulują mi i piszą, że jestem the king, gigachad albo the best, a tutaj mi się nie chce użerać z ludzmi z kafe do usranej śmierci, a mojej fotki nikt nie skomentuje, a na koniec jeszcze się wszyscy na mnie rzucają i dostaję blokadę konta na kilka dni. 

Wali mnie to już. Mam widownie gdzie indziej. 😎👋

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Nie wiem, ja na reddit siedzę od dwóch tygodni i piszę z ludzmi po angielsku, i w dwa tygodnie moje zdjęcia z gierki uzbierały 1000 lajków, niektóre moje foty mają po 40000 wyświetleñ i ludzie są dla mnie mili, gratulują mi i piszą, że jestem the king, gigachad albo the best, a tutaj mi się nie chce użerać z ludzmi z kafe do usranej śmierci, a mojej fotki nikt nie skomentuje, a na koniec jeszcze się wszyscy na mnie rzucają i dostaję blokadę konta na kilka dni. 

Wali mnie to już. Mam widownie gdzie indziej. 😎👋

Przecież nie trzeba mieć widowni. Życie polega nie na tym żeby Cię inni podziwiali nie uzależniaj od tego swojego samopoczucia i komfortu 

45 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Też bym przekrecila nazwisko. Fajnie że lubisz muzykę czy poczytać o alpinistach. Jesteś taki ciekawy świata nie tylko gry są tam pod kopułą :D

Faktycznie to są ciekawe tematy jak wygląda wyprawa w góry albo życie na stacji badawczej na Antarktydzie. Albo w kosmosie. Mega ciekawe 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A znacie historię przełęczy Diatlowa

Mega ciekawe:33 uwielbiam takie niewyjaśnione zagadki 

Podobno zrobili o tym serial ale nie wiem na jakiej platformie 

I katastroficzne klimaty. Serial Czarnobyl wszyscy znają bo był głośny ale w tv leciał dobry film o elektrowni w fukuszimie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Przecież nie trzeba mieć widowni. Życie polega nie na tym żeby Cię inni podziwiali nie uzależniaj od tego swojego samopoczucia i komfortu 

Ty mądra jesteś całkiem a chcą ciebie jako kolejna Klaudię przedstawić hehe xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, lamma napisał(a):

Ty mądra jesteś całkiem a chcą ciebie jako kolejna Klaudię przedstawić hehe xd

Hah a dziękuję. Śmieje się z tego :D  wrecz nawet powiem że to odwróciło moja niechęć do tego imienia bo do tej pory kojarzyło mi się z 1 osoba i miałam awersje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A znacie historię przełęczy Diatlowa

Mega ciekawe:33 uwielbiam takie niewyjaśnione zagadki 

Podobno zrobili o tym serial ale nie wiem na jakiej platformie 

I katastroficzne klimaty. Serial Czarnobyl wszyscy znają bo był głośny ale w tv leciał dobry film o elektrowni w fukuszimie

Nie znam, ja czytałam o Wandzie rutkiewicz tylko książkę i jakis dziwny film oglądałam o niej sugerujący ze niby żyje gdzieś w Tybecie 😌

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

dziwny film oglądałam o niej sugerujący ze niby żyje gdzieś w Tybecie 😌

XD

No przełęcz diatlowa to niewyjaśniona tragicznie śmierć ekspedycji jest dużo teorii spiskowych no ogólnie jak się o tym czyta na Wiki to ma sie ten dreszczyk 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

XD

No przełęcz diatlowa to niewyjaśniona tragicznie śmierć ekspedycji jest dużo teorii spiskowych no ogólnie jak się o tym czyta na Wiki to ma sie ten dreszczyk 

To poczytam. Na yt jest fajna seria o polskich alpinistach/himalaistach (o kazdym osobno odcinek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Dalila_ napisał(a):

XD

Tez lubię takie historie.Ogladam filmy,czytam.O Czarnobylu,drugiej wojnie św.roznych ciekawych rzeczach.O Kubie rozpruwaczu tez i ufo albo o smierci klinicznej.Fajnie ze mozna znalezc tyle ciekawych rzeczy w necie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Lucy32 napisał(a):

Juz nie wnikajac do czego komu służy koza,dla mnie to obrzydliwe zwyczaje,i brak postępu (intelektualnego zwlaszcza) od czasów średniowiecza 

dla mnie to co napisalas tyczy sie tez katolicyzmy np. chca zakazac rozwodow czyli wrocic do sredniowiecza i stanu przed reformacja wiec pozostaje przy swoim ze to problem z religiami 

3 godziny temu, lamma napisał(a):

Gienia wstawila jego foty ostatnio, byla czesc twarzy

nie masz przypadkiem ? wez mi wyslij jak masz i najlepiej jakby byla cala geba bo potrzebne sa odleglosci oczu i od nosa i od innych elementów twarzy zeby go znalazlo w bazie

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi