Skocz do zawartości
Nerwica.com

jestescie uzaleznieni od...

VTEC

Rekomendowane odpowiedzi

Gum do żucia,myślenia..Posiadam też takie zboczenie doczytywania do końca,idąc powiedzmy ulicą i zerkając na jakieś ogłoszenie muszę przystanąć i je przeczytać całe.Komputer i internet to wiadomo,ale nie ma co z tym demonizować wszak żyjemy w czasach gdzie te narzędzia są nam niezbędne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W obecnej chwili chyba od niczego, jakiś czas temu wszystko puściłem. Kiedyś od papierosów i komputera. Swoich 'chorób' nie będę wymieniał bo to nie uzależnienie tylko zostałem w nie siłą wtłoczony więc nie kwalifikuje się do tego lenistwo, które jest tylko skutkiem lęku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajki..planuję rzucić od jakiegoś czasu, ale nie umiem się za to wziąć.

Mam dla kogo być, dla kogo walczyć,

dla kogo zostać tu, by razem móc znów marzyć.

Do uśmiechniętych twarzy każdy dzień mówi,

że ten kolejny wcale nie musi być taki trudny!

Asentra 50 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od komputera. kiedyś gdy nie pracowałam siedziałam całe dnie prz lapku, teraz już mniej go używam, bo mam pracę, ale gdy mam wolne, to dalej całe takie dnie korzystam z kompa.

ostatnio też zaczynam się chyba uzależniać od alkoholu... lubię stan po wypiciu, te latanie, wtedy zapominam o wszystkich problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słodyczy, forum, nauki i muzyki Schillera ;) ( pierwsze chciałabym zmienić, reszty - nie ! )

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elektronicznego basu, automatów perkusyjnych, komór pogłosowych, rozdzielczości Full HD. Mam bzika na punkcie standardów, normalizacji.

durak86lol, nie masz złych uzależnień. Uzależnienia nadają sens i pomagają znaleźć punkt odniesienia.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniało mi się moje nowe uzależnienie ... czytanie etykietek. Ilekroć mam w ręku jakiś produkt spożywczy lub kosmetyk to nie spocznę dopóki nie przeczytam całego składu ;)

I wish I knew you

Your fit of insanity makes me sad

I wish you knew your music was to stay forever

And I hope... I have no clue if you know how much it matters

And I hope...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniało mi się moje nowe uzależnienie ... czytanie etykietek. Ilekroć mam w ręku jakiś produkt spożywczy lub kosmetyk to nie spocznę dopóki nie przeczytam całego składu ;)

Ja to mam od dziecka i nie traktuję jako uzależnienia ;) A na TŻ bardzo się przydaje :P

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę się przestawić na mycie twarzy letnią wodą, staram się, ale myję i tak zbyt ciepłą bo wgl jestem uzależniona od brania gorących pryszniców. Nawet z włosami nie mam takich problemów :(

Dobra rzecz, ale dla mnie... nie zawsze. Zdarzyło mi się niedawno stać przed ladą z nabiałem/masłem i studiować składy tych drugich, zapomniałam o bożym świecie i stałam tak chyba całe 5 minut, jednak nie tylko masło miałam wtedy kupić, więc moja (ehm) przygoda w sklepie trwała dalej ;) Zakupy? Wolę bez...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od biegania. Jak w tygodniu nie pobiegnę przynajmniej 3 razy, to mam doła albo wściekam się na ludzi. Najgorzej jest, jak mam kontuzję. Mam ochotę roznieść poradnię rehabilitacyjną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi