Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Ankieta  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy paroksetyna pomogła Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      7
    • Nie
      0
    • Zaszkodziła
      2

Rekomendowane odpowiedzi

41 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Hej @Sigrid trzymam kciuki abyś wyszla w dobrym stanie ze szpitala i to juz wkrótce 👍

A powiesz mi czy te leki wlaczaja ci szybciej czy np.jak moj lekarz w dwa tyg.po malej dawce?

Bo mi i tak zawsze uboki wchodzą,i dlatego mam zawsze problemy z wejsciem na dawke terapeutyczną.

Dlatego chyba bym wolala szybciej podnosic dawke co trzy dni np.a nie rozwlekac to w czasie bo się wtedy nie widzi dzialania leku,tylko się siedzi z ubokami i  w zniechęceniu.

Dziękuję jednak pisałam w swoim wątku że będę tu jeszcze 27 dni. 😑 Wiesz ja takie garści leków biorę że trudno mi stwierdzić czy wchodzili stopniowo czy od razu na max. Co do skutków ubocznych to prócz senności i pobudzenia rano nie czuję bym jakiekolwiek miała nawet po paro.

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, Sigrid napisał(a):

Co do skutków ubocznych to prócz senności i pobudzenia rano nie czuję bym jakiekolwiek miała nawet po paro

To w sumie dobrze bo Paro taka owiana złą sławą że  niby strasznie poniewiera na wejsciu,a jak u ciebie dobrze wchodzi ,to tylko się cieszyć.I wyglada na to ze dobrze działać zaczyna u ciebie..

Naprawdę życzę ci żeby zaklikalo wszystko dobrze.Tymbardziej ze wiem co mnie czeka.Tez za tydzien w piątek mam sie zglosic do szpitala.Zastanawia mnie tylko wlasnie czy oni szybciej podnosza dawki i się nie cackaja,czy raczej spokojnie.A wtedy wiadomo pobyt trwa dluzej.Sciskam😘

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi