Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam silne zaburzenia lękowe objawiają się tym iż mam leki przed ludźmi przed rozmowami o pracę przed spotkaniami jeśli dochodzi do rozmowy o pracę dostaje ataku lęku mam nowotwora jelita grubego chciałbym wyjść na prostą byłem u kilku psychiatrów miałem takie leki ale stosowałem krótko bo bałem się skutków ubocznych arketis escitil cital efectin egzysta chciałbym wrócić do jakiegoś leku który zniweluje mi zaburzenia lękowe ale aby nie powodował silnego apetytu przybierania na wadze nie zamulal nie powodował silnej potliwości błagam o pomoc 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pauleta. Żeby to było takie proste. Jak jesteś w czarnej d... To w tym momencie nie interesuje Cię przybranie kilku kilo czy spocone łapy uwierz mi. W przeciwnym wypadku szukasz leku który nie istnieje. Zawsze jest coś za coś. Jak usuwa lęki to też często przymula i odwrotnie. Jak się super po tym śpi to można przytyć. I tak dalej i tak dalej. Rozumiem że jesteś zdesperowany. Nie winie Cię. Sam tak miałem. Ale co organizm to reakcja. Ciężko powiedzieć co akurat Tobie spasuje. Porozmawiaj dokładnie z lekarzem. Mam to i to jestem taki i taki obawiam się skutków ubocznych. I niech kumaty lekarz coś dobierze i bierz to przez dwa miechy co najmniej. Cierpliwości i trzymaj się stary! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, seneri napisał:

Zawsze jest coś za coś. Jak usuwa lęki to też często przymula i odwrotnie. Jak się super po tym śpi to można przytyć. I tak dalej i tak dalej

(-;

- dokładnie i właśnie , ,,a potem ( przynajmniej ja ) szukasz leku , który by te złe strony podstawowego leku ( który pomaga na  główną chorobę )owe niechciane uboki wyeliminował , a pozostawił -ba , a nawet wzmocnił ) lek podstawowy . Jak juz coś znajdujesz , to trzeba znowu dawke wyczuć , by tu  nie za dużo , a tam nie za mało . A wszystko to  w dziejącym i zmieniającym się co godzinę   Bycie , który pracuje , śpi ,żre ,chodzi  , gada , pisze , pierdoli , dzwoni ,,,całuje dziecko na dobranoc , w dzień go pogania ,żeby nie spóżnił się do szkoły,,,żeby tylko auto zapaliło , bo idą mrozy  . Tabletki , teer-az ta  , za dwie godziny tamta , tu pół kapsułki  , przed jedzieniem , koniecznie na pusty zołądek, tamta znowu o  15  , ale ,,,, leczenie staje się sztuką grabarza ,,, jeszcze oddycham , ,, jeszcze jęczę , chodzi tylko o prawdziwy trening kościotrupa ,,, hhahehhe.

Cierpliwości .Wytrwałości , celnych strzałów , gola !

youtube.com/watch?v=8C-VJ0cI23w&list=RDtn8EUSfZEgE&index=2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam ciężką depresję , fobie społeczną ,PTSD , lęk uogólniony , lęk z napadami paniki  i ZOK oraz zespół derealizacyjno-depersonalizacyjny chroniczny .

Moja psychiatra zapisała mi Efectin ER 75 mg . Zapytałem czy może będze lepsza Paroksetyna . Doktor odpowiedziała że nieprzepada za Paroksetyną .

I tu do was pytanie. Czy Paroksetyna by była lepsza w moich zaburzeniach ?

Dodam że chce spokoju i mam kompulsywne zajadanie się no i bardzo dużo przytyłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie brałem 5dni seronil w dawce 20mg odstawiłem go biorę 4dzirn rexetin w dawce 5mg i na noc trazodan 150mg od wczoraj wystąpiła umnie gorączka lub nadciśnienie cały czas mam podniesiona temperaturę ciała swędzenie po ciele czym to może być spowodowane 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi