Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Coraz częściej mnie nachodzi refleksja, że im więcej pracuje, tym częściej czuje, że nic istotnego w robocie nie zrobiłem

Ja wczoraj zostałam dużej w pracy. Wyraźnie zauważyłam,  że chociaż zrobilam to co chciałam dokończyć to wydajność była mizerna, byłam już zmęczona. To się chyba nazywa stażenie się 😉.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, bei napisał(a):

chociaż zrobilam to co chciałam dokończyć to wydajność była mizerna

Masz racje z tym. Mi jednak bardziej chodziło o taką rozkminkę egzystencjonalną. Że sama praca nie miała sensu, a nie że była źle albo wolno wykonana :D Rzeczy dawniej istotne wydają się teraz jakieś takie błahe 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 minut temu, shadow_no napisał(a):

Masz racje z tym. Mi jednak bardziej chodziło o taką rozkminkę egzystencjonalną. Że sama praca nie miała sensu, a nie że była źle albo wolno wykonana :D Rzeczy dawniej istotne wydają się teraz jakieś takie błahe 

A ok, ja pomyślała od razu o wydajności, bo teraz mam dużo pracy i nachodzą mnie myśli typu "za mało", "za wolno".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Kto taki? 

W dniu 3.12.2025 o 22:32, Grouchy napisał(a):

Tak umiem stanąć na samej tej nodze na palcach. A kilka miesiecy po zniszczeniu nawet nie moglem jej podniesc lezac a przed zabiegiem naciagniecia sciegna wgl mialrm mega bol i turbo neuropatię i przeczulicę. 

A to tyle dobrego, że w miarę jest „funkcjonalna” po takich perypetiach. Ja np. Nie stanę na palcach jednej nogi, nerw prawdopodobnie jest uszkodzony. Minęło już dwa lata od operacji i doopa:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi