Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Fuji napisał(a):

Specjalista? 

Przyszedłem tutaj kilka lat temu... 

Myślałem, że uzyskam jakąś pomóc. 

Fakt... uratowany zostałem w ostatniej chwili.

Jednak... życie pokazało... że to tylko powiększyło cały ból..  teraz to bym chciał się czuć tak jak wtedy... teraz to na zewnątrz jestem silny... wewnątrz.... patrzę na wszystko pustymi oczami.. 

Nie śmiałem się już z dwa lata. Nikt mnie nie widział od tego czasu uśmiechniętego. 

Czasami rodzimy się po to aby cieszyć się tylko chwilę i odchodzimy... 

Nie jestem potrzebny... dzisiaj to do mnie dotarło... Nie jestem potrzebny totalnie.

Chciałem za dużo od siebie dać ale wszystko.

Miałem skopane życie... jedynie chwilą było to co mógłbym nazwać szczęściem.

Chociaż chwilkę zobaczyłem jak wygląda życie... jak wygląda normalność. 

Jestem nikim...

Zawsze byłem. 

Raz w życiu tylko ktoś we mnie człowieka przez chwilę widział. Raz... 

No przecież jesteś jednym z najlepszych strzelców, sportowców więc nikim nie jesteś. 

Poza tym jesteś gadatliwy, miły itd. 

Tutaj najlepszym specjalistą jest nasz administrator @Dryagan . Gdy chce to problem zrozumie i coś  wymyśli. Pewnie też gdzieś na żywo są specjaliści, którzy są w stanie pomóc. Każdy tak naprawdę kto chce pomóc coś wnosi swoim działaniem do tej pomocy. Czasem trzeba wielu rad, wskazówek z kilku stron. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 godzin temu, Relfi napisał(a):

E tam, dlaczego chcesz kogoś ograniczać?
Jak ktoś chce to może być też mistrzem w posługiwaniu się jednym palcem..

Technika nie jest tyle ważna jak szczere wyrażanie siebie i odnajdywanie własnej drogi, według filozofii Bruce'a Lee, który na dwóch palcach robił pompki i to też mogło by przyciągnąć dobrą uwagę ludzi w klubie XD

„Precyzję budują kontrolowane ruchy ciała.„ - taki jego cytat, może przydać się w tańcu też.

Ahaha takie pompki to bym porobiła A ja nawet babskiej nie zrobie

6 godzin temu, Maat napisał(a):

@Dalja,ale ja nie rozumiem.

To nie można po prostu przełożyć terminu na inny dzień?

Musi być drugie skierowanie?

Albo ja jestem taka tępa.Nie wiem.

A tak mi się przypomniało.

Mój mąż ma problemy ze snem.

No i miał konkretny termin do szpitala w Wolicy na kilka dni,ale w tym czasie umarł jego ojciec.

Zadzwonił, że nie przyjedzie i teraz pojedzie za miesiąc.Ale to telefonicznie umawiał i tyle.

Nie jesteś tępa, tylko ja życia nie ogarniam 

6 godzin temu, Fuji napisał(a):

Powodzenia w tym szpitalu...

Wyzdrowiej.... w końcu wyzdrowiej 

Ja chyba zniknę całkowicie.... Nie jestem ani tu ani nikomu potrzebny. 

Tak czuję już bardzo długo.... 

Dzięki. Jakoś wątpię że mają lekarstwo. A Ty może też byś w końcu po pomoc poszedł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Dalja napisał(a):

Dzięki. Jakoś wątpię że mają lekarstwo. A Ty może też byś w końcu po pomoc poszedł

Spokojnie. Martw się sobą. Jest ok. Co ma być to będzie. Nie będę pisał ale odezwij się kiedyś tam. Poznałem zastępcę ordynatora szpitala.... Nie mogę tu pisać. 

Będziesz miała ochotę to napiszesz. Ja się trzymam tego, żeby nie pisać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Fuji napisał(a):

Specjalista? 

Przyszedłem tutaj kilka lat temu... 

Myślałem, że uzyskam jakąś pomóc. 

Fakt... uratowany zostałem w ostatniej chwili.

Jednak... życie pokazało... że to tylko powiększyło cały ból..  teraz to bym chciał się czuć tak jak wtedy... teraz to na zewnątrz jestem silny... wewnątrz.... patrzę na wszystko pustymi oczami.. 

Ja tez przyszlam tutaj kilka lat temu. Myslalam, że uzyskam jakas pomoc. Dwa miesiące po rejestracji siedziałam po raz pierwszy w gabinecie psychiatry.

To od ciebie zależy czy masz odwage, żeby pozwolić sobie pomóc. 

@Fuji dla mnie twoje posty to jest przeplatanka postów w stylu "jest do bani, nikt mnie nie potrzebuje, życie nie ma sensu" z postami w stylu "spokojnie, dam rady, zrobie to i to, temu i temu pomogę". Mi się to bardzo rzuca w oczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Tutaj najlepszym specjalistą jest nasz administrator @Dryagan . Gdy chce to problem zrozumie i coś  wymyśli. Pewnie też gdzieś na żywo są specjaliści, którzy są w stanie pomóc. Każdy tak naprawdę kto chce pomóc coś wnosi swoim działaniem do tej pomocy. Czasem trzeba wielu rad, wskazówek z kilku stron. 

Miło, że tak piszesz. Ja nie jestem specjalistą - bez przesady. Staram się tylko czasem zrozumieć drugiego człowieka, co zresztą nie zawsze się udaje. Czerpać mogę tylko z własnych doświadczeń 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi