Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Byłam dzis zrobić badania rano i bardzo boli mnie ręka z której pobierano krew. Nie mam siniaka. Zaczynam się martwić bo chyba jeszcze nigdy tak nie miałam. Raz pamiętam miałam siniaka, to trochę bolało ale teraz nie wiem dlaczego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

56 minut temu, Maat napisał(a):

W moje życie wkrada się samotność.

Podchodzi mnie spryciara cicho i myśli, że jej nie zauważę.

Mnie nie podchodzi w sensie nie da sie jej nie zauważyć. Generalie mam świadomość tego, że gdybym wzięła urlop na miesiąc i nie wyszła z inicjatywą kontaktu, to jest duże prawdopodobieństwo, że nikt by się do mnie przez ten miesiąc nie odezwal (w sensie rodzina-znajomi). Czasami myślę o tym, że dobrze, że pracuje to ktoś zauważy jakbym umarła, a tak to właściciel mieszkania jakbym za czynsz nie zapłaciła.  Teraz mam jeszcze kurs angielskiego i terapię wiec kontakty międzyludzkie są "na wysokim poziomie". No i czasami odezwie się "były" choc to akurat nie bardzo jest mi na rękę i często nie odpowiadam. 

@Maatprzykro mi że mimo ludzi wokół czujesz się samotna, bo to chyba jeszcze gorsze. Ja już wole tak jak jest  niż np. mieszkać z rodzicami, a czuć się jeszcze gorzej z tym brakiem bliskości. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie kochani 🌺 Jakiś czas mnie nie było, bo nie umiałam się tu odnaleźć i otworzyć. Ale zrobię kolejne podejście 🙂

Dziś ślicznie świeci u mnie słoneczko 🌞 Aż mam normalnie motywację do ćwiczeń i obowiązków 🤪

Piję sobie drugą kawkę ☕ I myślę, co by tu porobić 🤔 Chyba jeszcze posiedzę w necie 😊

Życzę Wam dobrego dzionka pszczółki 😘

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Maat napisał(a):

Babskie kółko wzajemnej adoracji.🙂

hehe

w sumie to mam tę bolącą łydkę, końcówkę przeziębienia i 7. miesiąc ciąży, a mąż ma "tylko"
 złamaną rękę wieloodłamowo i z przemieszczeniem. Czekamy na wyrok, czy będzie operacja, czy co. A ja mam nadzieję, że ten mięsień w łydce nie jest naderwany. Do tej pory bolał 4 w skali 0-10, dzisiaj już 8, czyli pogarsza się zamiast poprawiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi