Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Jurecki napisał(a):

@Raccoon to co czujesz, radość, lęk, obawę itp.

Nic. Ja się nie boję ludzi ogólnie, boję się tylko ludzi z mojej poprzedniej pracy i sram w gacie ze strachu jak gdzieś idę w obawie przez tym, że ich spotkam. No ale mam ku temu powody 

Edytowane przez Raccoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Harding,to nie jest tak...😔

Ja mam takie fazy.Albo w ogóle nie chodzę do kościoła,albo chodzę w każdą niedzielę.

Takie skrajności w ogóle u mnie występują: jak się cieszę,to jak dziecko.Jak smucę,to na amen.

Jak się wkurzam,to talerze fruwają jak u Gesslerowej.

Ale to nie jest dobre,takie życie na skrajnościach.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow 🙂 To już tyle lat minęło odkąd powstały tematy "Dzienne Wrony" i "Nocne Darki" (od jakiegoś czasu złączone). Pamiętam, że Nocne Darki miały inną nazwę początkowo (chyba "Nocne marki") , ale jeden z ówczesnych modów/adminów @scrat zmienił ją na Nocne Darki....z powodu mojej sugestii,czy żartu - nie pamiętam,w każdym razie jestem super happy,że ta nazwa dalej funkcjonuje 🙂 .

Edytowane przez depresyjny86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej 🙂 Moja data to 12 Września 2006 roku 🙂 Ale wydaje mi się,że jeszcze wcześniej,w lipcu bądź sierpniu 2006 zarejestrowałem się pod innym nickiem i....nie napisałem żadnego postu,bo....zapomniałem jaki to był nick XD I tak jakoś wyszło,że ponownie się zarejestrowałem tego 12 Września. Po kilku latach doszło do pewnej sytuacji,w wyniku której obawiałem się o swoją prywatność i za pozwoleniem Lilith doszło do zmiany nicku,skasowania kilku postów. Mój wcześniejszy nick to człowieknerwica

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, depresyjny86 napisał(a):

hej 🙂 Moja data to 12 Września 2006 roku 🙂 Ale wydaje mi się,że jeszcze wcześniej,w lipcu bądź sierpniu 2006 zarejestrowałem się pod innym nickiem i....nie napisałem żadnego postu,bo....zapomniałem jaki to był nick XD I tak jakoś wyszło,że ponownie się zarejestrowałem tego 12 Września. Po kilku latach doszło do pewnej sytuacji,w wyniku której obawiałem się o swoją prywatność i za pozwoleniem Lilith doszło do zmiany nicku,skasowania kilku postów. Mój wcześniejszy nick to człowieknerwica

ja tu byłam kiedyś jako z o.o., a jeszcze wcześniej jako sailorka. Ciekawe, czy ktoś mnie pamięta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi