Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Dryagan napisał(a):

@Dziewięćdziesiąt Cztery przestań się już nakręcać

Miałam napisać to samo😅

Czy to ważne jak? Ważne że się udało uratować. Chociaż patrząc na to wszystko z boku mam wrażenie że akurat ta osoba bardziej chyba chce zwrócić na siebie uwagę. 

12 godzin temu, Dryagan napisał(a):

Właśnie przeczytałem na onecie, że pokolenie Z (czyli ludzie urodzeni w XXI wieku), są dużo słabsi psychicznie od poprzednich pokoleń. Coś w tym może być

To prawda. Kilka razy czytałam o tym że to pokolenie jest dużo słabsze i nie tylko psychicznie. My może byliśmy wychowani jak byliśmy, lekko nie było ale człowiek jakoś bardziej się trzyma niż Z. 

My to chyba jesteśmy pokolenie Y o ile dobrze kojarzę🤔

A tak w ogóle to dzień dobry. U mnie znowu pada i jest zimno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Dryagan napisał(a):

@Lusesita Dolores no to udanego urlopu i wyjazdu (a gdzie jedziesz, jeśli można wiedzieć?). Ja też niedługo mam urlop, ale jeszcze trzy dni muszę poczekać 🙂

Miszkolc i Budapeszt Węgry 🙂 

a potem jak wrócę to wyjazdy miedzy miastami w Polsce

Ile masz urlopu?

Ja 3 tygodnie :)))

Edytowane przez Lusesita Dolores

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Miszkolc i Budapeszt Węgry 🙂 

a potem jak wrócę to wyjazdy miedzy miastami w Polsce

Ile masz urlopu?

Ja 3 tygodnie :)))

Super plany,mnie tez by w te rejony ciaglono i jeszcze Rumunia ,szwendac sie miedzy gorami,dzikimi szlakami.Zamek Draculi itp 😆😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 godziny temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Ale ktoś go zgłosił w internecie? Wiesz może? Ktoś zadzwonił czy to wyśledzili na podstawie tego co pisał w internecie? Ja ogólnie odradzam nawet pisania słowa "s********wo" w kontekście kogoś innego, bo są skrypty śledzące do tego.

Błagam, nakręcasz się. Nie raz użyłam słowa samobójstwo w różnym kontekście w internecie i jakoś policja nie chce do mnie zapukać 😕 nie lubią mnie czy co 😅 [halo, policja, prosze przyjechac na nerwicę 😎]

Chłopie, dystans!

11 godzin temu, Szczebiotka napisał(a):

To prawda. Kilka razy czytałam o tym że to pokolenie jest dużo słabsze i nie tylko psychicznie.

Ja widzę po dzieciakach w szkole, że jest no słabo i to mocno.  

2 godziny temu, Dryagan napisał(a):

@Lusesita Dolores no to udanego urlopu i wyjazdu (a gdzie jedziesz, jeśli można wiedzieć?). Ja też niedługo mam urlop, ale jeszcze trzy dni muszę poczekać 🙂

Zazdro! Ja miałam mieć jeszcze miesiąc wolnego to sobie poszłam do dodatkowej roboty 😂 ale tak, u mnie i lekarka i terapeutka twierdzą, że wolne mi nie służy 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim 🙂

ostatnio mnie trochę rzeczywistość dopadła i fakt, że doba nadal ma tylko 24h... 

W dniu 1.08.2023 o 21:02, acherontia styx napisał(a):

Błagam, nakręcasz się. Nie raz użyłam słowa samobójstwo w różnym kontekście w internecie i jakoś policja nie chce do mnie zapukać 😕 nie lubią mnie czy co 😅 [halo, policja, prosze przyjechac na nerwicę 😎]

Daj jakikolwiek znak to załatwimy Ci kontrolę :P

Marzy mi się porządne zmęczenie fizyczne- rower albo góry. Jak wczoraj udało mi się już wygospodarować chwile to zaczelo przeokrutnie padać:( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry.... Albo znowu nie dobry. Nadal mnie boli, ale teraz bardziej w nodze😏 zwariować można, chodzę jak stara babcia🤬 ale zaczynam małe ćwiczenia, zobaczymy jak będzie bo po wczorajszych doopa mnie bolała strasznie😂 starość mówię wam

W dniu 2.08.2023 o 06:48, spidi napisał(a):

Witajcie

Kawy? 

żniwujecie tam trochę? :D 

Spidi kawę to ja zawsze. Adres znasz to wiesz😅 

Tak swoją drogą to ziemniaki mega, aż żałuję że tak daleko mieszkasz bo wzięła bym od ciebie. Dawno tak dobrych nie jadłam 🤨 i moje dzieci aż dokładki brały 🤨 cud, szczególnie u młodego dla którego wszystko jest blee.

Żniw nie mam, chociaż kawałek ziemi mam ale dzierżawie rolnikowi.

Godzinę temu, Illi napisał(a):

Daj jakikolwiek znak to załatwimy Ci kontrolę :P

😂😂😂😂 O 5 rano razem z drzwiami 😂😂😂😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Szczebiotka napisał(a):

Tak swoją drogą to ziemniaki mega, aż żałuję że tak daleko mieszkasz bo wzięła bym od ciebie. Dawno tak dobrych nie jadłam 🤨 i moje dzieci aż dokładki brały 🤨 cud, szczególnie u młodego dla którego wszystko jest blee.

czy tylko ja na tej ziemi nie czują różnic między ziemniakami? no dobra... może między młodymi tylko czuję...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

Dzień dobry.... Albo znowu nie dobry. Nadal mnie boli, ale teraz bardziej w nodze😏 zwariować można, chodzę jak stara babcia🤬 ale zaczynam małe ćwiczenia, zobaczymy jak będzie bo po wczorajszych doopa mnie bolała strasznie😂 starość mówię wam

Spidi kawę to ja zawsze. Adres znasz to wiesz😅 

Żniw nie mam, chociaż kawałek ziemi mam ale dzierżawie rolnikowi.

😂😂😂😂 O 5 rano razem z drzwiami 😂😂😂😂

O 5 rano to nie wjadą, dopiero od 6 mogą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Spałem dzisiaj pół godziny 😂

Brak snu to prosta droga do psychozy. Ja w manii nie śpię wcale i odlatuję. Koniecznie musisz wziąć jakiś mocny lek na sen.

dzień dobry Towarzystwu tak w ogóle. Siedze jeszcze w pracy, zaraz koniec i jeszcze jeden dzień do urlopu. Już mam chyba syndrom przedurlopowy. Powinienem skończyć jeszcze jedną rzecz, ale nic mi się nie chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dziewięćdziesiąt Cztery
15 minut temu, Dryagan napisał(a):

Brak snu to prosta droga do psychozy. Ja w manii nie śpię wcale i odlatuję.

Ja już ledwo żyję, zmęczony jestem bardzo, zestresowany i ogólnie 1/10.

16 minut temu, Dryagan napisał(a):

Koniecznie musisz wziąć jakiś mocny lek na sen.

Mam w domu xanax, ale unikam brania tego, bo zbyt przyjemnie potem jest i boję się uzależnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, DEPERS napisał(a):

Jak nie umierasz ani nie chcesz udusić męża, to nie mogą. Cisza nocna ogranicza nawet CBS i AT:) 

W polskim prawie nie jest stwierdzone, że cisza nocna trwa 22-6, więc to trochę nie tak:P myślę że do wymienionych przez Ciebie powodów można dopisać prawdopodobieństwo samobója- tylko to w razie w zgłaszamy;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi