Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

az byłem na kwalifikacji do terapii grupowej i zgodnie obaj (ja i prowadzący) doszliśmy do wniosku, że to jest w moim przypadku zły pomysł. Może i lepiej.

Spoko, może mnie wyjebią niedługo.

Już mnie większość osób wkurwia tam. Terapeutki też mnie wkurwiaja. Już się chyba mnie trochę boją.

Może mi się nie da pomóc? Chciałbym to kiedyś na piśmie dostać, żeby mieć spokojne sumienie, że zrobiłem wszystko co można. Ale oczywiście nikt mi takiego zaświadczenia nie napisze, bo na chuj. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, MicMic napisał(a):

Spoko, może mnie wyjebią niedługo.

Już mnie większość osób wkurwia tam. Terapeutki też mnie wkurwiaja. Już się chyba mnie trochę boją.

Może mi się nie da pomóc? Chciałbym to kiedyś na piśmie dostać, żeby mieć spokojne sumienie, że zrobiłem wszystko co można. Ale oczywiście nikt mi takiego zaświadczenia nie napisze, bo na chuj. 

Otaguje tu @johnn widzisz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

Boże, znowu nie wziąłem rano leków (zapomniałem), więc czuję się tak jak się można czuć, jak się nie weźmie rano leków. Jak wezmę teraz to nie zasnę. Jak nie wezmę to może będzie OK, a może znów będą paraliże przysenne (ale to raczej się zaczyna jak nie biorę z 4 dni). No a teraz czuję się jak gówno, i tak do jutra rana, bo wtedy już wezmę.

Itakcałeżycie.

Raz byłem na kwalifikacji do terapii grupowej i zgodnie obaj (ja i prowadzący) doszliśmy do wniosku, że to jest w moim przypadku zły pomysł. Może i lepiej.

Nie smutaj Doktorku. Takie dni też bywają. A co do terapii grupowej, mam podobne doświadczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, spidi napisał(a):

Chodż dawaj !!

Na odległość to tak ciężko, ale zawsze możesz stanąć ze dwa metry od ściany, pochylić się, zamknąć oczy, wziąć rozbieg… i wyobrazić sobie, że to nie ściana cię znalazła, tylko MicMic :D

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Na odległość to tak ciężko, ale zawsze możesz stanąć ze dwa metry od ściany, pochylić się, zamknąć oczy, wziąć rozbieg… i wyobrazić sobie, że to nie ściana cię znalazła, tylko MicMic :D

Xd

Wszyscy mnie wkurwiają, jakbym mógł to bym rozjebał kurwa cały świat a na końcu swój łeb. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, MicMic napisał(a):

Wszyscy mnie wkurwiają, jakbym mógł to bym rozjebał kurwa cały świat a na końcu swój łeb. 

Jeśli chodzi o pierwszą część zdania, to witaj w mojej codzienności.

I w sumie, patrząc na to, jak ten świat wygląda, to trudno się dziwić…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Jeśli chodzi o pierwszą część zdania, to witaj w mojej codzienności.

I w sumie, patrząc na to, jak ten świat wygląda, to trudno się dziwić…

Jakbym wszystkich i wszystko już rozjebał, to już bym i tak nie miał co robić. Niestety będąc sam czuję zbyt dużą pustkę i bezsens. Może lepiej by było nic czuć. 

3 minuty temu, spidi napisał(a):

I ja jestem mega wkurwiony właśnie przegrałem w zakładach 600zł

To na co w to grasz? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi