Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

43 minuty temu, little angel napisał(a):

najedliby grzybów, to przekonaliby na własne oczy, jak to życie żadnego absolutnie sensu nie ma, a wszystko jest tylko iluzją...

czuję się ok, pomimo niemiłej wiadomości prywatnej od kogoś, komu dumę uraziłam

zaraz mi zacznie groźby wysyłać i dopiero się zacznie...

...tylko po co? 

widzę, że niektórzy leki biorą dla rozrywki... jaki w tym sens, skoro pracy własnej nad sobą całe ZERO?

Nom, ja i @Verinia mamy sporo do przepracowania, Pani magister :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Verinia napisał(a):

Obudziłam się o 2 w nocy i już zaczęłam grasować po domu. Najpierw kawa i forum.Pogrzebalam w tematach.poczytalam książkę o ukochanym Jimie Morrisonie. Zasnęłam na kolejne 3/4 godziny i czuję się jakbym nie spala tydzień

Tzn nie, wstałąm o drugiej i przed 5 zasnęłam. Teraz wstałam.

Dziwne to moje spanie. Na raty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pełen stresu, bo muszę gdzieś jechać na parę godzin. Najgorsze, że to w sumie nie powinno tak stresować, bo skoro coś takiego działa w ten sposób, to co będzie, gdy przyjdzie się zmierzyć z naprawdę stresującą sytuacją... 
Niestety, trzeba będzie wrócić do Paroksetyny. Chociaż żeby zobaczyć raz jeszcze czy cokolwiek pomaga ;/ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KURRRRRRRRRRRRRRRRRKA.

no teraz dobrze, z rana niepokój, wzięłam xanax, przeszło. Teraz jest dobrze, ale czy to nie moc xanaxu?

Do psychiatry znowu idę, ale do mojej prowadzącej 13 paź.

Nie wiem jak mam brać te leki, co mi lekarz przepisał, bo się zamotałam trochę u niego. Pramolan - ile? nie mówił

więc przeczytałam ulotkę. Biorę rano jedną i dwie na noc

nie przepisał kwwetiapiny xr a mówił, że da

nie wypisał wenlafaksyny, czyli co, mam je w ogóle nie brać?

Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć, czy teoretycznie można łączyć wenlę w dawce np. 75mg z pramolanem? czy to można w ogole laczyc?

nie mam jak teraz skorzystać z porady psychiatry. On na początku pow., że dobrze, że mam wenlafaksynę, ale mówił potem, że mam za dużo leków. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Verinia Ty nie poczujesz się dobrze nigdy jak będziesz tak skakać po lekach i dawkach. Leczenie czegokolwiek nie na tym polega. Dawkowanie pramolanu masz na pewno na recepcie. Wystarczy wejść i przeczytać, bo bez wpisanego dawkowania system recepty nie przepuści. tworzycie cuda samodzielnie a później się źle czujecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Catriona napisał(a):

@Verinia Ty nie poczujesz się dobrze nigdy jak będziesz tak skakać po lekach i dawkach. Leczenie czegokolwiek nie na tym polega. Dawkowanie pramolanu masz na pewno na recepcie. Wystarczy wejść i przeczytać, bo bez wpisanego dawkowania system recepty nie przepuści. tworzycie cuda samodzielnie a później się źle czujecie.

Jezu! Sprawdziłam e receptę na IKP i wiesz co? Tam jest napisane, że mam brać tabletkę w razie nie pokoju. Jedną!

Dobra, dzięki. Tylko nie wiem co z tą wenlą. Chyba zapomniał wypisać, tak jak i kwetaplex xr, ale jeszcze mam, a niedlugo ide i tak do swojej lekarki.

Dzieki jeszcze raz. bede brala doraźnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi