Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

A ja dziś nie w pracy i wcale nie czuje sie dobrze z tego powodu. Co sie stalo ze mna? Zamiast cieszyc się że będzie to dzień bez tyrady to ja się smucę, że będę się nudzić w domu. Tak to właśnie jest, kiedy nie ma się stresu w pracy i szybko można ją polubić. Niestety to tylko praca dorywcza i nie dorobię się w niej 😢 Za to jest to jakieś doświadczenie i przy szukaniu poważniejszej pracy mogę powiedzieć, że aktualnie robię coś a nie, że nic 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40 minut temu, Maat napisał(a):

@Grouchy Smurf,fajnie, że działasz.

A propos pracy,ja mam dziś adrenalinę,bo...pomyliłam zamówienia.

No mnie też w poprzedniej poważnej pracy zdarzyło się parę razy zrobić coś, co wymagało większego odkręcania i oczywiście miałem sr*czkę, którą zawsze później jeszcze przez parę tygodni trawiłem. Ale wtedy jeszcze nie brałem leków i nie leczyłem się, dziś na lekach mógłbym lepiej znosić takie sytuacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 17.10.2024 o 17:27, Raccoon napisał(a):

Żołądek mnie boli. Ale poza tym ok.

@Raccoon, weź kropelki żołądkowe, węgiel aktywny/aktywowany* (* ― nie wiem, która wersja jest poprawna blob.png.454c074273166413985ce0a5414b60c0.png), a może być też No-Spa, Pyralgina, Metafen lub Raphacholin C. Więcej nie mam pomysłów. 

Edytowane przez Harding

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dryagan napisał(a):

podajesz wprawdzie leki bez recepty, ale to też jest sugerowanie leczenia. Nie wiesz co dolega @Raccoon i jaka jest przyczyna jego dolegliwości. Kolejne takie wstawki będą skutkowały ostem

Bez przesady, przecież nic złego nie napisał 😛

@Harding Mam IBS, wziąłem akurat Nospę Max i krople żołądkowe wtedy. Dzisiaj jest już ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Raccoon napisał(a):

Bez przesady, przecież nic złego nie napisał 😛

@Raccoon, Administrator @Dryagan miał rację, bo regulamin mówi o tym jasno ;)

8 minut temu, Raccoon napisał(a):

@Harding Mam IBS, wziąłem akurat Nospę Max i krople żołądkowe wtedy. Dzisiaj jest już ok.

@Raccoon, cieszę się, że już lepiej się czujesz 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, maribellcherry napisał(a):

Bez sensu totalnie. Jest watek o suplementach gdzie kazdy pisze co, kiedy, na co i  w jakiej ilosci lyka i jest spoko. A tu koles napisal czym sobie pomogl w bolesciach, nic nikomu nie zalecil i odrazu upomnienie....

Ludzie w stopkach maja listy leków z dawkami i to tez jest akceptowalne, co rowniez moze byc posrednio sugerowaniem leczenia. Albo odpuscie albo zmiencie regulamin, bo zaprzecza sam sobie.

Ja jestem dzis w bojowym nastawieniu jak powyzej widac...

Rozmawiamy o lekach w odpowiednim dziale, można się wymieniać doświadczeniami na własnym przykładzie, ale stwierdzenie "weź sobie taki i taki lek" jest jednak sugerowaniem leczenia, tak dokładnie było napisane a nie - że "koles napisal czym sobie pomogl w bolesciach, nic nikomu nie zalecił" - przeczytaj sobie dokładnie. Ponieważ chodzi o leki dostępne bez recepty, autor zalecanki nie dostał nawet osta, tylko upomnienie ustne. Nie zmienimy Regulaminu i będziemy nadal ganiać za takie polecanki - a dyskusji z administratorem w tej kwestii nie polecam (to też jest w Regulaminie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyspana i wypoczęta, bez ataków lękowych. Ale cały czas z głupimi myślami... 🤦

Mam wrażenie, że rano nieco mniej zalegam w łóżku, dzisiaj wstałam w miarę szybko. 

Miewam poczucie odrealnienia momentami, ale wiem, że to przez myśli. Co ciekawe wieczorem żadna myśl nie jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi. 

Głowa mnie dziś boli właśnie będę piła kawę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi