Skocz do zawartości
Nerwica.com

Gdzie jest dawny użytkownik tego forum?

lula

Rekomendowane odpowiedzi

No coz, stety czy niestety - zaloga w pracy mnie przejrzala i podstepnie wezwala policje i karetke. Tak wiec raczej zyczcie mi malo wkurviajacego plukania zoladka i powodzenia w szukaniu nowej pracy i udanego udupienia raz a dobrze mojego szefa przez ktorego wlasnie jade na oddzial :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz, stety czy niestety - zaloga w pracy mnie przejrzala i podstepnie wezwala policje i karetke. Tak wiec raczej zyczcie mi malo wkurviajacego plukania zoladka i powodzenia w szukaniu nowej pracy i udanego udupienia raz a dobrze mojego szefa przez ktorego wlasnie jade na oddzial :P

co Ty żeś zrobił deader?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz, stety czy niestety - zaloga w pracy mnie przejrzala i podstepnie wezwala policje i karetke.

Deader , jak nie było Straży Pożarnej to znaczy ,że żyjesz i niejeden raz jeszcze strzelisz z dupy ;)

Na mnie też chciał szef raz wzywać Policję , ale nie pamiętam tego bo jechałem któryś już dzień z kolei na urwanym filmie alkoholowym( koledzy powiedzieli ) .Przeżyjemy i to .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc witajcie. Jak na dziś jeszcze żyję.

Jak mówiłem, zabrali mnie na Nowowiejską, wypytali co chciałem zrobić, posadzili przed psychiatrą i dawaj tłumaczyć.

Generalnie inicjatorem decyzji było poranne potraktowanie przez szefa. Zostałem CAŁKOWICIE niesłusznie sprowadzony do poziomu szmaty i zapowiedziano mi że będzie szukał wobec tego kogoś na moje miejsce. Nie będę wchodził w szczegóły, bo odjazdy mojego szefa dobrze już znacie, grunt że dziś przeszedł samego siebie a ja już nie mam siły dłużej tego znosić. Mam teką sytuację życiową, że jak stracę pracę, to i tak muszę się zajebać, bo nie wyżyję bez roboty, a w okolicy takiej już nie znajdę. Nie chcę się chwalić ani dobijać tych którzy nie mają tyle szczęścia pod względem finansowym jak ja, ale w okolicy dostanę robotę za max 1300 na rękę, czyli połowę tego co zarabiam. Tyle kasy to nie starcza mi nawet miesięcznie na żarcie, a co z opłatami itd?.. Nie ma innej opcji, albo zostaję w tej robocie albo idę na tory (nigdy więcej prób w miejscu gdzie ktoś może uratować). Niestety podejrzewam że szanse na to żeby facet zrozumiał ile zarabiam dla firmy jest zerowa, dla niego liczy się inny wyzncznik - ile kto godzin siedzi, bo on jako człowiek bez życia siedzi tam po 12-14 godzin dziennie. Ch*j z tym że ja 14 godzin w pracy wyrabiam w 8-10 bo ZAPIERDALAM bez przerw na śniadanka, pogaduszki jak on czy reszta ekipy - ważne że tym nie może znieść fakty że ktoś nie ma tak samo zjebanego życia jak on. Przez lata znosiłem jego pierdoleni z uśmiechem i wazeliną, ale mam dość. Idę tam jutro zapytać czy se przemyślał sprawę i uzyskać deklarację czy mnie zwalnia czy nie. Podejrzewam ze uniesie się honorem i mnie zwolni, więc... dobrze że pociągi w nocy jeżdżą ;)

Tak w ogóle zabawna sprawa, zeżarłem całą pakę klonazepamu (60 mg) w jednym łyku spodziewając się ze szybko stracę przytomność i będę mógł się powiesić bez odczuwana agonii. Dupa! :D Nawet płukania żołądka nie miałem finalnie jak w szpitalu zobaczyli ze jestem w stanie chodzić po prostej linii bez zachwiania. Albo te cały klonazepam jest przereklamowany, albo muszę zastosować metodę bardziej inwazyjną czyli klony+alkohol+jakie tam jeszcze odurzacze uda mi się zdobyć żeby móc spokojnie zasnąć jak już sobie materac na tory zatargam :P

Mam tylko nadzieję żeby ta moja ewentualna śmierć nie poszła na marne i urząd skarbowy, sądy i bhp zniszczą tego skurwysyna, zastanawiam się jak te jego gnębienie podciągnąć pod mobbing czy namawianie do samobójstwa czy coś w tym stylu, żeby potem może jacyś ludzie którzy mnie lubili skrzyknęli się żeby zniszczyć tego cwela.

Jak macie jakies podpowiedzi w kwestiach prawnych to będę wdzieczny za podpowiedzi. Nie może to chu*jowi ujść bezkaenie.

Na razie więc jeszcze jestem, zobaczymy co wyjdzie w najbliższych dniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi