Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Chociaż nie, jest czwarta wersja malowania trawy, ale to już wersja ostateczna :D Podlewanie choinki podczas deszczu. Przyjemne, pod parasolem się nie moknie, ale nic to wspólnego z kolorami nie ma, wiec mnie nie kręci :D 

7-650x289.jpg

http://www.studiowschod.pl/zdjecie-dnia-lukaszenka-w-deszczu-podlewa-choinke/ 

^^eehhhh ci normalni zdrowi psychicznie, tylko im pozazdrościć pomysłów :twisted:

Edytowane przez Liber8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo

Jak nie macie co robić, to możecie mnie i mój dom podglądać na kamerce on line -> Click (obrotowa). Trzeba dać na cały ekran i oglądać na czymś dużym. Gdzieś tam powinien się pojawić w oddali :D Ale nie to jest ważne.

Najlepiej widać kościół, a jego pasterz się gdzieś ukrywa, sąd i jego przełożeni uznali, że za mocno lubił ministrantów ;/ 

https://plus.dziennikzachodni.pl/kosciol-przyznaje-ksiadz-z-koniakowa-molestowal/ar/13278476

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lilith zmęczony jestem od stresu. Przyszedłem od laryngologa, byłem na płukaniu ucha z woskowiny i to mnie tak zestresowało bo bałem się żeby nie było perforacji błony bębenkowej.

Też mam cholerne kłopoty ze snem, jak się nie prześpię chociaż godziny to czuje się jak wykręcona szmata.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wrony😁.

Jak dzisiejszy dzień? Kawa była? Czy dopiero będzie?

Ja powoli szykuję się do wymarszu do pracy.

Zapomniałem kupić kawy więc dzisiejszy napój bogów dopiero na kantynie😁.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lilith ja odwrotnie, zmniejszyłem dawkę trittico ze 100 mg na 50 mg i stałem się nerwowy w dzień. Jest mi z tym jednocześnie lepiej i gorzej.

@exodus! hej :wink: Zapowiadają że jeszcze śnieżna zima wróci. Na uboczu, złość piękności szkodzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Ḍryāgan dalej pracuję tam gdzie pracowałem. Kwiatki kwiatki kwiatki...;)

W końcu do pokoju się dowlokłem. Teraz spać, wstać itd. Czynność powtórzyć.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam dzisiaj w Auchan na zakupach, w sklepie już są walentynkowe towary, już niedługo Walentynki, kupiłam sobie miśka z napisem "I love you more than chocolate", brelok na klucze w kształcie serca z napisem mojego imienia "Monika" i grzebień do włosów.

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, exodus! napisał:

mam c.o

Ja też mam c.o. ale muszę w piecu palić i przy tym wszystkim trochę się orobić.Przygotować węgiel, 4 tony i drewno na rozpałkę. Jest przy tym kuuupa roboty. Nie mówię już o tym że to kosztuje. Za free to nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lilith sprzątanko, potem ebook i leżenie do góry kołami ;) .

No i gratki przespanej nocy.

@Carica Milica u nas też wiosennie się robi. Lada moment sezon ruszy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Duża Mi
2 godziny temu, na_leśnik napisał:

Święto Matki Boskiej Pieniężnej to jedyne jakie obchodzę :mrgreen:.

Bo to jedyne słuszne święto ;)

Dzień dobry wszystkim. Jeszcze kilka dni i wrócę na stałe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Duża Mi super informacja:mrgreen:.

@Heledore to wysyp świąt maryjnych u Ciebie :pirate:.

Powoli mi się ssanie w brzuchu włącza. Trzeba dać spokój temu książku i cuś przygotować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Heledore taaa. Żeby wszystkiego od razu nie przepieprzyć i potem nie szukać do końca miesiąca odpowiedzi na pytanie: "Co dziś na obiad? Keczup z makaronem czy makaron z keczupem?:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, wszystkim wronom z okazji święta życzę jak najwięcej miłości 💙

12029.jpg

PS.

Jak już będziecie uprawiać wolną miłość, to pamiętajcie o zabezpieczeniach i higienie. 

PS2.

Jak wam jakiś debil powie "bądźcie płodni i mnóżcie się; zaludniajcie ziemię" to zalecam mieć to w du*ie, niech sam zaludnia i tak nie da rady, ministranta nie zapłodni. A jak już posiadacie dzieci, to nie pozwólcie tej czarnej szarańczy wtrącać się w Wasze życie rodzinne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc, postanowiłam wejsc na forum i zobaczyc  kto jest kogo znam , ilu nowych pozatym róznie  raz lepiej raz gorzej

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.