Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

anemon, :mrgreen: nie no wiadomo, że wiosna jest zajebista!

a jak przechodzicie przesilenie wiosenne? odczuwacie jakieś większe zmiany w postrzeganiu?

Jeśli dobrze pamiętam, moim udziałem jest przesileniowe zmęczenie. Pewnie niedługo mi się przypomni :? Może dałoby się temu zapobiec, stosując wzmacniające suple?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, mnie już dobija chodzenie w kurtce zimowej, szaliku, swetrach i szaliku. Sukienki, ja chcę sukienk

Ja prawie cały czas chodzę po domu w podkoszulku z długim rękawem, swetrze i bluzie polarowej. A w lecie to jest OK, założę klapki na nogi i śmigam do sklepu a teraz to się muszę ubierać a wcale mi się nie chce.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anemon, co do kombajnów witaminowych mam negatywne zdanie, bo uważam, że nie działają, "naturalne"? :mrgreen: hehe... olejek jest syntetyczny! :P no ale może działa... z THC skończyłem definitywnie, chociaż olejek konopny to tylko z nazwy...! :mrgreen:
Ani THC, ani CBD, naturalny olej z konopi: Olej konopny tłoczony na zimno, nieoczyszczony jest bogatym źródłem kwasów omega-3, 6 i 9, które stanowią ok. 75% oleju. Zawiera duże ilości witamin: E, D, A i K oraz fitosteroli, fosfolipidów, chlorofilu i składników mineralnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Level miał zapewne na myśli ścisłe nazewnictwo meteorologiczne, które stosuje się do określania konkretnych zjawisk.

W Polsce występuje klimat umiarkowany o nieumiarkowanych zmianach jak rzekł prof. Kopcewicz, stąd jest jak jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.