Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Hello everybody :D

U mnie 15 na minusie ale dzień coraz wcześniej wstaje i to jest dobre.

Siedzę w firmie, pozarlem ostatniego w tym sezonie wiosenno letnim cukierka z brandy i lecę zrobić kawę.

Za chwilę zaczną się zlazic mi tu i przeszkadzać :mrgreen:

Miłego wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, dość już tego odpoczywania, a właściwie leżenia odłogiem bo skutecznym odpoczynkiem bym tego nie nazwał. Jak byłem zmęczony poprzednim wypadem tak jestem. Ale podziękować mogę tylko sobie samemu za to :? .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kia, Naleśnik Hellou :D

Kia, Ty chyba będziesz miała dzisiaj dobry dzień, nie? ;)

Naleśnik, odpoczynek czasem bardziej męczy niż robota...

Ja mam dzisiaj znów zapierdacz w pracy, nawet piątek nie ma dla mnie litości :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam dzisiaj znów zapierdacz w pracy, nawet piątek nie ma dla mnie litości :?

Ja zaczynam maraton w poniedziałek.

Sezon się rozpoczyna, z firmy odeszło kilka osób które najlepiej się znały na tej robocie i zostałem jednym z "najstarszych stażem".

Niezły meksyk się zapowiada...

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U nas też robi się gorąco.

Na przestrzeni ostatnich kilku lat odeszło lub zostało zwolnionych z 10 osób, a szef nie chce zatrudniać bo jest ryzyko że koniunktura się pogorszy i będzie kłopot.

Teraz przed nami dodatkowe duże zlecenia i przydałoby się, żeby doba miała 48 h.. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, Ḍryāgan, anemon, Apek, Lilith, distorted_level68, na_leśnik, kia_ sportage, acamar, Carica Milica, elo :D

Podbijam pytanie o kota x2 :D

U mnie nic nowego, głodówka jak co piątek, rano poparzyłem się po palcach. Przy wybieraniu popiołu wytoczył się z pieca gwóźdź, wziąłem go do ręki, to był błąd :lol:

W nocy pełnia, Luna będzie pięknie świecić po oczach :105: Będziemy odczuwać podrażnienie, napięcie, bezsenność i wiele innych, tak samo jak ostatnio :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liber8, ja jak wybierałem popiół z kominka to zapomniałem, że ten ruszt co oddziela palenisko od szyby bywa gorący i sobie beztrosko go złapałem. Ale mi przysmażyło paluchy :D

Pełnia mi nie przeszkadza, po całym tygodniu jestem tak padnięty, że usypiam w locie nawet jak mi łysy daje po gałach :mrgreen:

Pytanie o kota znów podbijam, bo Carica coś się ociąga z odpowiedzią ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ty to wytrzymujesz.

Od samej wyobraźni robi mi się słabo.

O dziwo czuję się super! To taki, że tak powiem samotny wieczór kawalerski :D Od jutra całkowita abstynencja i już tylko leki : Paroksetyna 40mg.

Podpis usunięty, ponieważ łamał Regulamin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 piwa + 15mg Mirtazapiny + 6mg Klonazepamu + litr mocnej Yerby + nikotyna :yeah:
no ale po ch.uja Ty to piszesz tutaj? :lol: ktoś ma Cię błagać abyś tego nie robił? czy to taki lansik bansik? :105: szpanerka z wieczorka? :mrgreen: mam pewne zastrzeżenia, dawkę bym poroił odnośnie browara i mirty! to jest dopiero jazda, a nie to co Ty serwujesz na zachętę... miernota! to przecież nie zasługuje na jakikolwiek aplauz jedynie buuuuuuuuuuuuuuu! :mrgreen: podkręć trochę obroty, wtedy napisz, może to będzie zasługiwało na jakąś pochwałę czy zauważenie przez kogoś i wtłoczenie się w klimat, kontakty te sprawy, handelek, ale tylko przez PW, bo na główniej Cię zgarnął!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 piwa + 15mg Mirtazapiny + 6mg Klonazepamu + litr mocnej Yerby + nikotyna :yeah:
no ale po ch.uja Ty to piszesz tutaj? :lol: ktoś ma Cię błagać abyś tego nie robił? czy to taki lansik bansik? :105: szpanerka z wieczorka? :mrgreen: mam pewne zastrzeżenia, dawkę bym poroił odnośnie browara i mirty! to jest dopiero jazda, a nie to co Ty serwujesz na zachętę... miernota! to przecież nie zasługuje na jakikolwiek aplauz jedynie buuuuuuuuuuuuuuu! :mrgreen: podkręć trochę obroty, wtedy napisz, może to będzie zasługiwało na jakąś pochwałę czy zauważenie przez kogoś i wtłoczenie się w klimat, kontakty te sprawy, handelek, ale tylko przez PW, bo na główniej Cię zgarnął!

Jutro muszę rano wstać, dlatego nie szaleję. Piwa tak mało, ponieważ biorę Paroksetynę a to jest niezdrowe!

W sumie już wytrzeźwiałem XD

Dorzucę 45mg mirty na sen :D

Nie wiem nawet z czym miksować, nic mnie nie rusza, 30 minut radości i tyle :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem nawet z czym miksować, nic mnie nie rusza, 30 minut radości i tyle :D
no to może jakieś opiaty? :bezradny:

Wyszedłem z uzależnienia :bezradny:

ALE

Dzisiaj ostatni dzień! Naprawdę. Inaczej idę na terapię i kasuję konto.

Ostatni dzień szaleństwa

Dorzucam 4mg klona 45mg mirtazapiny i koniec. OSTATNI DZIEŃ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

pogoda na dziś: słonecznie i bezchmurnie, temp. 24*C zapowiada się piękny dzień! :105:

kawa 1x!

a u Was też tak ciepło dzisiaj?

benzo na mnie nie działa. Czuję się normalnie :)
na mnie też w ogóle nie działa... jak cukierki normalnie! :bezradny:
Dzisiaj ostatni dzień! Naprawdę. Inaczej idę na terapię i kasuję konto.
nooo, terapia to nie głupi pomysł! ale podziwiam Cię, tak z dnia na dzień potrafisz przerwać... to jedyne co mi pozostało: to tkwij w tym bezpowrotnie! :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hellou :D

Wyspałem się do 6 :roll:

Dyzurna kawa już zniszczona, teraz trza się zabrać za jakieś roboty w domu.

Humor nawet nawet :yeah:

Słoneczko pikne ale 16 poniżej zera z drugiej strony mocno zniechęca. Czuję jednak ze lada szelest będziemy się cieszyć wiosną!

Miłego dnia 4all :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.