Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wybory na prezydenta.

wiejskifilozof

Na kogo zagłosujesz w II turze?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zagłosujesz w II turze?

• Dudę
      34
    • Komorowskiego
      20
    • Na nikogo- pójdę na wybory, ale oddam "pusty" głos na znak protestu
      4
    • Na Magdę Gessler
      6
    • Nie idę na II turę wyborów
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem zwolennikiem ani Dudy ani Komorowskiego,ale jedno powiem napewno pan Komorowski ośmieszyl się wiele razy choćby w Japonii .

Pewnie że jeden i drugi się nie nadaję na prezydenta ale hitem był Lechu. :mrgreen:

bonsai, nie przypierdalaj się do marwila :twisted:

Dobrze że się przypierdala bo to śmieć. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolfx

Daj spokój. Nie znam typa, lecz kilka jego wypowiedzi daje obraz jakiś. Jest chory, to pewne i niezrównoważony. Obraża wszystkich w prostacki sposób.

Lepiej nie dotykać.

Karkulowsiał zwartusiał ratuwsianko Bożywsio.

baclofen ok. 25mg/24h

Nikotyna, Kofeina, Teina, Cerveza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sondażowe wyniki to 52% do 48% dla Dudy, ja nie powiem na kogo głosowałem, napisze tylko, ze wyszedlem z domu na głosowanie z zamiarem oddania głosu na jednego, ale się rozmyśliłem po drodze i wybrałem drugiego :)

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem zwolennikiem ani Dudy ani Komorowskiego,ale jedno powiem napewno pan Komorowski ośmieszyl się wiele razy choćby w Japonii .

Pewnie że jeden i drugi się nie nadaję na prezydenta ale hitem był Lechu. :mrgreen:

bonsai, nie przypierdalaj się do marwila :twisted:

Dobrze że się przypierdala bo to śmieć. :mrgreen:

Ty naprawdę uważasz , ze jesteś zabawny , odważny czy popularny? Ja się czuję zniesmaczona Twoimi wypowiedziami w tym tonie i powiem , ze kiedyś wydawales mi się spoko kolesiem , teraz hm :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś tu mówił o klasie Komorowskiego, nie widzę cienia klasy w tym, żeby parę sekund po gratulacjach dla Dudy (i pouczeniu o demokracji, w którym raczył uszanować mój głos) mówić, że jego obóz polityczny walczył w kampanii o wolność przeciwko fali nienawiści. To jest obrzydliwa obłuda, by od razu wciskać szpilę i przypisywać innym nienawiść - jeśli ktoś musi to robić tuż po gratulacjach, to źle o nim świadczy i sam chyba ma sporo nienawiści i według mnie niesprawiedliwe by było, gdyby Bul wygrał. I niesprawiedliwe by było, jakby wygrał ktoś po tak brudnej kampanii jak kampania "miłośnika" zgody i bezpieczeństwa. Bez urazy do wszystkich co głosowali na Komora, ale tak uważam. (Nawiasem mówiąc "zgoda i bezpieczeństwo" to całkiem dobre hasło do reklamy prezerwatyw).

Następnie w komentarzach Nałęcz uprzejmie powiedział, że przegrał kandydat lepszy, po czym razem szefem klubu PO zaczęli mówić, że Duda wygrał, bo schował Kaczyńskiego i dlatego że PiS ukrył swoją prawdziwą twarz. Zwykle nie oglądam programów politycznych na tvp i tvn, ale zbolała mina Wenderlicha, Nałęcza i Hołdysa - bezcenne (mimo tych ich szpili).

Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, teraz to nie ważne, teraz ważne, czy znamy 10 przykazań albo 7 grzechów głównych. :pirate::twisted:

Wszystkie grzechy główne znasz, bo wszystkie przecież praktykujesz. :mrgreen:

No nic, ortodoksi tańczą, tańczą, tańczą, niech żyją państwa wyznaniowe!

[videoyoutube=nBfEUTO4Uvs][/videoyoutube]

Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mediach żałoba bo PBK umiłowany przegrał.

Kuźniar wściekły, Krasko zaniemowil a Becia "mam czym oddychać i musze to pokazać" Tadla mało nie płakała....

Żenujący spektakl. Do tego Nałęcz jak zwykle plul jadem nienawiści. Nigdy klasy nie miał i nawet na koniec jej nie pokazał

Czemu przegrał?

Bo były już prezydent jest prezydentem nierobem do tego dba tylko o bogatych łapówkarzy. W nosie ma los biednych młodych emigrantów i innych grup społecznych.

Sztab PO jest juz tak odcięty od rzeczywistości ze nie pomyślał o tym, że sam elektorat lemingow + maleńki elektorat lewicy nie wystarczą.

Ludzie z pałacu nie mają pojęcia o życiu zwykłych obywateli stąd nie mogli wymyślić sposobu na zdobycie innych wyborców.

Prezydent był tak wyjęty ze swojej złotej klatki by rozmawiać z ludźmi musiał chodzić z suflerką nomen omen córka generała WSI.

Duda nie musiał nic udawać.

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu język miłości zwolenników PO powala "analfabeci", "śmieci". Komorowski również dołożył wczoraj ostatni element do swojej układanki, mówiąc, że Ci wszyscy któzy na niego głosowali to pospolite ruszenie,. I ot człowiek, który mówił o zgodzie i bezpieczeństwie, znowu pokazuje niestabilność, bo pospolite ruszenie powoływane jest pod broń, i w ten sposób ani bezpieczeństwa ani zgody budować się nie dać. Druga sprawa to co on chce tym pospolitym ruszeniem bronić? Polaków? czy własny stołek i interesy? Bo jak czytam zagraniczną prase, to PiS opisywany jest jako partia nacionalistyczna(postawa społeczno-polityczna uznająca naród za najwyższe dobro w sferze polityki) a Komorowskiego za człowieka zadufanego w sobie, co sugerują było przyczyną jego przegranej.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, bonsai, jadę, żeby na kampanię wyborczą za 5 lat mieć :mrgreen: .
A to Duda najbliższy lot samolotem, ze wschodnią granicę planuje dopiero za pięć lat? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz ogromne brawa dla Andrzeja Dudy :brawo::brawo::brawo:

To jest "mój" prezydent :105:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu język miłości zwolenników PO powala "analfabeci", "śmieci".

A weź daj spokój, mnie to ani ziębi ani grzeje... pokazują na każdym kroku, jak szanują pozostałych Polaków. :silence:

Bo jak czytam zagraniczną prase, to PiS opisywany jest jako partia nacionalistyczna(postawa społeczno-polityczna uznająca naród za najwyższe dobro w sferze polityki) a Komorowskiego za człowieka zadufanego w sobie, co sugerują było przyczyną jego przegranej.

A jak ja czytałam w nocy, to im tam wszystkim od USA po Włochy ładnie miny zrzedły... skończy się lizanie tyłka Unii :great:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przenoście, gdzie chcecie!

Warszawa już swój czas miała :lol:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.