Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Och Pieprzu, jak bym chciała ... Ale on jest pod wpływem RC i nic do niego nie dociera :bezradny: A na początku znajomości pisał takie piękne rzeczy ... nawet chciał na wycieraczce u mnie spać :? , jak będę studiować ... No więc teraz idę z innym na to wesele, ale o tamtym dalej myślę :why: i pewnie prędko mi nie przejdzie.

-- 26 wrz 2014, 18:00 --

joker27 Miałeś się ujawnić ...

Jak będę miał coś odpowiedniego :D a tymczasem ty wrzucaj kolejne :D

Właśnie wrzuciłam ... Może chociaż Ty docenisz ... :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest mój naturalny kolor, póki co :? Ja tylko raz w życiu miałam na łbie farbę, ale zauważyła tylko jedna koleżanka w szkole ... Muszę pomyśleć nad większą metamorfozą :105:

A wzrok ... no cóż, te fotki były robione specjalnie z myślą o pewnych forumowiczach :mhm: , więc się starałam. Ja nie mam w zwyczaju fotografować swojej gęby. Dopiero tak mnie wzięło w te wakacje :lol: i całkiem mi się to spodobało. W sumie nacykałam sobie ze 400 zdjęć - tzw. samojebek, jak mi powiedział jeden koleś z forum, który teraz mnie olewa. Tego określenia również wcześniej nie znałam :bezradny: Ja się tu w ogóle bardzo dużo uczę na tym forum, o życiu, o świecie, nawet zaczynam sobie śmiało żartować, co kiedyś było nie do pomyślenia.

Antananarywa Super ujęcie :great: I przy okazji świetny nick ... ta stolica Madagaskaru :D ( wiem, bo pisałam maturę z gegry :P )

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Och Pieprzu, jak bym chciała ... Ale on jest pod wpływem RC i nic do niego nie dociera :bezradny: A na początku znajomości pisał takie piękne rzeczy ... nawet chciał na wycieraczce u mnie spać :? , jak będę studiować ... No więc teraz idę z innym na to wesele, ale o tamtym dalej myślę :why: i pewnie prędko mi nie przejdzie.

-- 26 wrz 2014, 18:00 --

joker27 Miałeś się ujawnić ...

Jak będę miał coś odpowiedniego :D a tymczasem ty wrzucaj kolejne :D

Właśnie wrzuciłam ... Może chociaż Ty docenisz ... :shock:

Uwaga, doceniam - 10/10 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, ale czego od nas oczekujesz :roll: ? Pocieszenia, zapewnienia, że jesteś piękny, czy przeciwnie chcesz, żeby w końcu ktoś zgodził się z Twoim zdaniem. Napiszę, o czym już parę osób wspominało - wyglądasz zupełnie normalnie i do tego bardzo sympatycznie. Ale jeżeli masz ochotę wrzucać kolejną fotę - to spoko, nie krępuj się, miejsca jest dużo :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi