Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

ciężko uwierzyć by osoba z taką urodą, mogła chorować psychicznie :/

jak to mowia choroba nie wybiera co forumek udowadnia na kazdym kroku bo wiele mamy tu pieknosci :~)

chciałbym być taką "laską" jak ty, by móc poczuć się "podobanym" przez innych ;)

poprawiles mi humorek tym stwierdzeniem bo rzadko odczuwam ze sie podobam i wcale w tym momencie nie kokietuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beznadziejny94, a gdzie ta plaża, ja tam żadnej nie widzę ;)

Ładne zdjęcie, fajny z Ciebie facet, od razu nasuwa mi się myśl ,jak ktoś tak urodziwy, może mieć jakiekolwiek problemy emocjonalne........ale tego, co siedzi w naszych głowach nie da się usunąć od tak i czasem po prostu nie mamy na to wpływu........

Zmień nicka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cheiloskopia, powiedzmy, że sobie Ciebie podobnie wyobrażałam, jednak nie wiem czemu mi się uroiło, że masz loki. :smile:

Oj, chciałabym mieć ;) Teraz mam o wiele krótsze włosy niż na zdjęciu (taki typowy bob) i nie mam sobie czego pokręcić ;)

Ruda, ale chyba farbowana, mój znajmowy zawsze powtarza, że lubi rude :D ładniutka ;>

Dziękuję - aż się zarumieniłam :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@elo

ciężko uwierzyć by osoba z taką urodą, mogła chorować psychicznie :/

chciałbym być taką "laską" jak ty, by móc poczuć się "podobanym" przez innych ;)

po wyglądzie z fotki problemów nie odkryjesz :) może na żywo- po zachowaniu - tak.

w ogole tyle tutaj dziewczyn fajnych, przy których bym sie mega peszył :roll: , mijając je nawet na ulicy..., a tu prosze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beznadziejny94, a gdzie ta plaża, ja tam żadnej nie widzę ;)

Ładne zdjęcie, fajny z Ciebie facet, od razu nasuwa mi się myśl ,jak ktoś tak urodziwy, może mieć jakiekolwiek problemy emocjonalne........ale tego, co siedzi w naszych głowach nie da się usunąć od tak i czasem po prostu nie mamy na to wpływu........

Zmień nicka ;)

Nie pomyślałem o tej plaży, beznadziejny opis :). Na zdjęciu może dobrze, ale na żywo już nie. Choć nie uważam się za takiego "urodzonego", bardziej mi przeszkadza w życiu.

Nick mi nie przeszkadza :). Odzwierciedla prawdę.

Miłego weekendu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od razu nasuwa mi się myśl ,jak ktoś tak urodziwy, może mieć jakiekolwiek problemy emocjonalne

a w ogóle istnieją ludzie którzy nie mają problemów emocjonalnych? Wg mnie co najwyżej istnieją tacy którzy ich u siebie nie widzą.

Pieprz a ja uważam, że istnieją tacy ludzie i są to osoby bardzo pewne siebie, zdecydowane, wiedzące, czego chcą, często nie mające żadnych skrupułów, mające poczucie własnej wartości.....i takich nie spotkasz na kozetce u terapeuty, czy w gabinecie psychiatry, nie buszują też po forach psychologicznych, spotkałam kilka razy w życiu takie osoby i zawsze zazdrościłam im siły wewnętrznej.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi