Skocz do zawartości
Nerwica.com

MUNDIAL 2014 - Brazylia

marwil

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie Kalebx3 zgadzam się z tobą też typuje 2:2 i zwycięstwo Argentyny po karnych.

Ja obstawiam, że karnych nie będzie. Obie drużyny będą grały zachowawczo. Zwycięstwo padnie pewnie po przewadze jedną bramką.

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

''Wszyscy grają a na końcu i tak wygrywają Niemcy'' -Lineker.Niemcy sobie tylko gratulowali niektórzy płakali ale wyobraziłem sobie jakby taka Algieria wygrała mundial albo Kostaryka jaki by był szał radości bramkarz na bramce by siedział piłkarze latali w koło boiska do kibiców fanatycy Algierii to są kozaki :mrgreen: Mimo to gratulację dla Niemiec grali najrówniej najlepiej najbardziej zespołowo i należało się im zwycięstwo.Co nie zmienia faktu że i tak ich nie lubię ale to się chyba nigdy nie zmieni. :lol: Najlepszy mundial które moje oczy w tym smutnym jak pizda życiu widziały.Pozdrawiam wszystkich fanów piłki kopanej,tych co oglądali zaciekle mundial i emocjonowali się meczami. :yeah:

Lamotrygina 150mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żałuję :cry: , że już mistrzostwa skończyły się...obejrzałam wszystkie mecze, może kilka tylko mniej uważnie. Nie uważam tego czasu za stracony, bo to był naprawdę dobry turniej...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.