Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Faraway, powodzenia. Będzie dobrze ;)

Dziś też powinnam przejechać się do rodzinnego po benzo :roll: Coś się zebrać nie mogę. Pojadę po południu, albo jutro bo muszę najpierw zadzwonić i umówić się na wizytę. na godziny przedpołudniowe już jest za późno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, na papierosy liczę 100 ale to z nawiązką bo nabijam. Nawet jakby zostało 500 to na jedzenie skromne by mi starczyło, a przyzwyczajona jestem bo w domu też jest biednie. Zobaczę po piątku. Ta Pani ma dwie klientki na pokój tylko jedna jest w szpitalu, a druga nie daje znaku życia. Pięknie by było być na swoim tylko nie wiem co z psiakami. Chociaż Pętenie bym wzięła bo ona świetnie daje radę w mieście.

-- 26 lut 2014, 10:27 --

Siostra też mnie buntuje. Powiedziała, że mamy nie zostawi i będzie pomagać

-- 26 lut 2014, 10:28 --

Umykam bo Pętenia chce wyjść :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem wrocilam :papa::papa: mam troche badan do zrobienia , hormony tarczycy , hormony trzustki , keratynine , ob , glukoze i we czwartek za tydzien ide po wyniki i jak hormony wyjda zaleznie to test na tolerancje glukozy bede robila.

A do tej pory zakaz calkowity slodkiego , nie moge pic ani herbaty czarnej , ani slodzic , ani ciastka ani nawet bialego pieczywa, za to duzo warzy w ciemnego pieczywa bialego mieska ryb i suszonych owocow .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema!!!:)

platek rozy, ooo ale czy przy takiej hipoglikemi to wlasnie nie trzeba jesc czasem slodyczy?

Ja to kiedys wkrecalam sie w to - bo mialam tez tkaie napady glodu dziwne, i jadlam a w zoladku dalej taki glod. I takie oslabienie mnie nachodzi jak czegos nie zjem szybko. Ale jak sprawdzilam sobie ze 2 razy cuker, wlasnie w takim momencie, keidy sie tak czulam - okazalo sie, ze w normie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, :********* w alsnie nie wolno jesc slodkiego bo ono na chwile podnosi bardzo cukier a z a chwile on drastycznie spada i mozna zemdlec ;(

Trzeba jesc duzo produkotow ze zlozonymi cukrami jak kasza, chleb ciemny , warzywa, suszone owoce .

Enii, ja cos ostatnio mam faze na dzieci :D:D:mrgreen: takie jakies w granicach do 3 latek . Lubie sie znimi bawic :D ale mialamz ajecie i nie mialam lękow przez to . Pozniej bylam w markecie zrobilam zakupy stalam w gigantycznej kolejce i burczalo mi w brzuszku .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi