Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!!!:)

platek rozy, ooo ale czy przy takiej hipoglikemi to wlasnie nie trzeba jesc czasem slodyczy?

Ja to kiedys wkrecalam sie w to - bo mialam tez tkaie napady glodu dziwne, i jadlam a w zoladku dalej taki glod. I takie oslabienie mnie nachodzi jak czegos nie zjem szybko. Ale jak sprawdzilam sobie ze 2 razy cuker, wlasnie w takim momencie, keidy sie tak czulam - okazalo sie, ze w normie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja nie przepadam za małymi dziecmi wręcz mnie denerwują :twisted::twisted:

U mnie w pracy to często obcokrajowcy są :mrgreen:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, :********* w alsnie nie wolno jesc slodkiego bo ono na chwile podnosi bardzo cukier a z a chwile on drastycznie spada i mozna zemdlec ;(

Trzeba jesc duzo produkotow ze zlozonymi cukrami jak kasza, chleb ciemny , warzywa, suszone owoce .

Enii, ja cos ostatnio mam faze na dzieci :D:D:mrgreen: takie jakies w granicach do 3 latek . Lubie sie znimi bawic :D ale mialamz ajecie i nie mialam lękow przez to . Pozniej bylam w markecie zrobilam zakupy stalam w gigantycznej kolejce i burczalo mi w brzuszku .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aluś, u mnie tez .:******* jak nastroj?

Ja zjadlam platrki owsiane z naturalnym jogurtem i garscia z urawiny . za godzinke zjem zupe.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u nas piekna pogoda, czekamy na kolege bo ma przerwe w pracy i zrobiøam mu herbatké i za chwile jedziemy obluka© starówké i jakies zakupy ciuchowe :yeah::mrgreen: ja na sniadanie jadøam kaszke manna søodziutka pyszna

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aluś, musze , nie moge nie jesc jakbym miala faktycznie ta hiopke bo moge stracic przytomnosc wiec , coz przerzucam sie na Montignaca i zobaczymy co z tego wyjdzie.

amelia83, :********* ale masz fajnie Kochana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro do amsterdamu :105: na caøy dzieñ

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aluś, w tym sek ze zdrowa juz nie bede nigdy ;) mam juz endometrioze , mam szyjny do wymiany , nerwice i teraz byc moze hipke ale sie to okaze . Chcialabym byc zdrowa :105::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aluś, taaaaa Ty bys mnie wymacal po cycuszkach najpedzej i tyle by bylo z tego elczenia :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, :************ robie obiadek:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w dzisiejszym dniu, czuje się jak dziwka w świecei bez chodników :D a nie chcem jeść, dzisiaj moge jedynie wykitować :D

Edytowane przez Gość

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi