Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich przyjaciół, jestem chory na schizofrenię ale to nie ważne w końcu się rozumiemy wszyscy bo dzielimy poniekąd wspólne problemy, kocham wszystkich. Piszcie do mnie na mojego maila, jestem zajebisty, mój mail to: mothertrucker@o2.pl, czekam, jak tylko napiszesz to od razu ci odpiszę, pamiętaj o tym. Czekam na twoją odpowiedź, tylko wiesz o co chodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zombienation,

moje prawdziwe oblicze zna tu niejedna osoba, która zna mnie osobiście, Ty natomiast wyraźnie nie łapiesz mojego przekazu pomimo jakichś tam moich dobrych intencji, stawiasz tylko zarzut za zarzutem, że kameleon, że to, że sro, gdzie argumentami czarno na białym to zbiłem i nie doczekałem się (nie mówię o przeprosinach), ale jakiegokolwiek komentarza. KONIEC w takim razie mojego wyciągania ręki, pisz sobie z innymi nie ze mną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holik, kto zna twoje oblicze, (oprócz ciebie), kto odpowiedz szczerze, kto, czy masz na mysli wszystkich, którzy udają że cię znają dzięki twojemu udawanemu spektaklowi? odpowiedz szczerze, czy chociaż raz na tym forum byłeś sobą? czy to wszystko ściema, wszyscy widzą jaki jesteś naprawdę, jak wymijająco odpowiadasz, jak unikasz zdecydowanych determinujących ciebie odpowiedzi, tak jakbyś chciał oszukać innych że jesteś kimś innym niż jesteś... Wszyscy widzą o czym mówię, jesteś fałszywy... Tylko udajesz porządnego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zombienation,

Holik, kto zna twoje oblicze, (oprócz ciebie), kto odpowiedz szczerze, kto, czy masz na mysli wszystkich, którzy udają że cię znają dzięki twojemu udawanemu spektaklowi? odpowiedz szczerze, czy chociaż raz na tym forum byłeś sobą? czy to wszystko ściema, wszyscy widzą jaki jesteś naprawdę, jak wymijająco odpowiadasz, jak unikasz zdecydowanych determinujących ciebie odpowiedzi, tak jakbyś chciał oszukać innych że jesteś kimś innym niż jesteś... Wszyscy widzą o czym mówię, jesteś fałszywy... Tylko udajesz porządnego...

:lol: wszyscy widzą? a co Ty trybunał ludu?

gdzie mi się z buciorami pchasz między mnie, a tych co mnie znają? myślisz, ze będę Ci ich palcami pokazywał?

"kameleon", "aktor", "fałszywy", określnik za określnikiem, a pokrycia zero... :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62,

To weź łyżkę kurkumy, pół łyżeczki pieprzu i pół łyżeczki imbiru, zmieszaj to dodaj oliwy z oliwek kilka łyżeczek, zalej wodą i wypij.

Zobaczysz czy się lepiej nie poczujesz. Chwila goryczy, ale czego się nie robi dla zdrowia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zombienation,

No ale przynajmniej mądrzejszy od Ciebie, skoro poza epitetami niczego zwojować nie umiesz, długi jęzorku, niehonorowy (dobrze wiesz o czym mówię i wiesz, że mam rację). Grasz nie fair, jak była polemika to zamiast coś wyciągnąć z tego dla siebie jak normalny dyskutant, to zacząłeś się pieklić bo poczułeś się głupszy (sorry ale nie taki był mój zamiar, jak masz jakieś kompleksy to nie moja wina :mrgreen: ).

Pseudooświecony, którego ego zanika, hahaha tacy są najlepsi, dowartościujesz swoje ego tym, że nie masz ego, co na lewo i prawo rozpowiadasz.

Przypominasz mi tych buddystów z podjarką neofity, co sobie złote figurki buddy na facebookowym logo wstawiają :lol:

Teraz będziesz się tu do mnie przyklejał jak ten taki rzep, z drugiej strony całkiem pocieszny jesteś :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia,

Nie no ja żartuje sobie, nie chcę się napraszać ;)

Niemniej (i teraz całkiem serio) gdybyś była w moich okolicach pozwiedzać czy coś, to mogę Ci napisać skąd jestem i może mnie trochę odchamisz.

Pisałem przecież niedawno, że sobie kulturalną kurtkę kupiłem za 5 dyszek 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi