Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć...

Wziąłem na oko 15-20mg hydroksyzyny, przepołowiłem kluczem 30mg (często tak robię). Dawno tych leków nie brałem bo i tak występowała u mnie wzmożona senność.

To wszystko przez przeziębienie :/ Nie mogę oddychać, boli mnie gardło. Czuję się okropnie. Posiedzę z godzinę i idę spać.

Trzymajcie się!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko ;)

neon, ja pomidorową jadam tylko z ryżem bo taka mi smakuje. Po pomidorowej z makaronem odczuwam żołądek.

Ja wolę akurat z makaronem, nie przepadam za ryżem.

Widzisz jak to ludzie mają różne gusta.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Jak ten czas się wlecze... Leki na przeziębienie lekko oddziałowują na psyche (czuję się lekko "błogo"), ale i tak czas się ciągnie.

"Schizophrenia beats dining alone"... To prawda. Aż chyba zacznę się uczyć programowania. Bo co mam robić?

Już wczoraj non-stop patrzyłem na zegarek...

A na 13:40 psychiatra, o 12:20 wychodzę z domu na autobus. Czym szybciej tym lepiej!

Miłego dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi teraz też się czas dłuży paskudnie. Nudzi mi się i nie mam co robić. Kręcę się w kółko. Gdyby choć pogoda była trochę lepsza, a tak...

Może w coś pogram to czas szybciej zleci.

Podpis usunięty, ponieważ łamał Regulamin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi teraz też się czas dłuży paskudnie. Nudzi mi się i nie mam co robić.

Ja teraz rozumiem sens pracy. Bo wcześniej babcia się mnie pytała "jak ci się tak nie nudzi?" a jak poszedłem na staż "o, w końcu masz jakieś zajęcie!".

Kłopot w tym że dopóki miałem manie i skoki ciśnienia to wolałem siedzieć w domu, godziny leciały minutami, a robota wywoływała stany lękowe.

Teraz to nawet efekt psychotropowy gripexu tylko lekko pomaga na tą "anhedonię" :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zacnie było czuć tydzień ostatnie skrawki PO

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Nie zmniejszyła mi dawki Solianu bo uznała że 400mg to wcale nie jest sporo XD

Ale wizytę mam za miesiąc więc luz. Powiedziała że senność jest efektem pracy.

To ja już sam nie wiem, chyba brakuje mi emocji związanych z psychozą, dodatkowo mam anhedonię muzyczną (zamiast autyzmu) i nie potrafię się zamykać w sobie.

Wydaje mi się że muszę po prostu nauczyć się inaczej żyć.

Siemano!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko ;)

neon, ja pomidorową jadam tylko z ryżem bo taka mi smakuje. Po pomidorowej z makaronem odczuwam żołądek.

Ja dzisiaj buraczkowa :tel:

OoołuuuuuuuuoooooooOOo

Why is everything so heavy?

bo zycie jest brutalne...

Niestety..

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, a ja się musiałem bułką z jajkiem obejść

JERZY62 napisał(a):

Siemanko ;)

neon napisał(a):

JERZY62 napisał(a):

Ja dzisiaj buraczkowa :tel:

A ja się dzisiaj bułkami żywię :bezradny:

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, jak małysz, z bananem? Co byłoby z tym światem bez bułek, od małego się nimi zajadam, pamietami jak jeździłem do babci na wieś, dzidzia jeszcze, zimę pamiętam rano trzeba było wstać, bardzo rano i zapindalac po świeży chleb i bułki, aaaaa bułeczki maślane takim specjałem były, co za czasy :105:

Carica Milica, no sorry, wpadasz tu raz na ruski rok, nie produkujesz się żeby w ogóle to się krecilo, i jaśniej pani nie pasuje :bezradny::D

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, wiesz, jak coś brzydko pachnie, wystarczy ominąć, nie musisz wskazywać palcem ;)

kia_ sportage, zlitowali się nad potrzebującym ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaaa bułeczki maślane takim specjałem były, co za czasy
:105::105::105: mozna się rozmarzyć, o takiej pysznej bułeczce albo hałce mmm pychaaaa jadłam z serkiem homogenizowanym.

Hałka z mlekiem, jezusieńku. Weź mnie nie denerwuj ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, no jak nie jak tak, ja z biedry biorę, jedne z najlepszych bułek na rynku, ja je nazywam krejzolki. Ja po nie idę to mówię " idę po krejzolki"i wychodze ;-D

kia_ sportage, no z braku laku i pod uht-e wejdzie ;-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, kajzereczki wcinam, 35 groszy jedna sztuka :mrgreen:

kia_ sportage, a miałem pić energetyka, spróbować co to jest i jak się człowiek po tym czuje. Ale myślę że po tym to bym chodził jak nakręcony.

na kajzereczki trzeba uważać bo można sobie nimi na stałe zatkać kichy i wieczna rozkosz gwarantowana jak ktoś jest orędownikiem odbytowych przeżyć

https://www.youtube.com/watch?v=AYYaAQkpR0s

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi