Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko Będzie Ci Purpurowy przypominać dawną zależność,znam takich- a mam kolegów alko-którzy kieliszki wyrzucili z domu....A pan w sklepie no cóż,pomyślał co pomyślał...Obchodzi Cię to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko Będzie Ci Purpurowy przypominać dawną zależność,znam takich- a mam kolegów alko-którzy kieliszki wyrzucili z domu....A pan w sklepie no cóż,pomyślał co pomyślał...Obchodzi Cię to?

Czy mnie obchodzi? Bardziej mnie to śmieszy, bo jego zdziwienie wyglądało na autentyczne. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy,scenariusz żony i matki,którą jestem (muszę zatem urządzić święta!)Chciałabym,żeby było miło po prostu i szukam wyjścia,aby się tym chceniem nie zadręczyć...Włączam przedświąteczny luz,pomalutku-chociaż wolałabym gitarę (ha!)Jetodik,jest tyle rzeczy ciekawych jeszcze do robienia(muzyka,malarstwo,filmy,tfurczość, że napiszę jak Marcinek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jetodikwyliczam dalej....uprawianie sportów(jazda na nartach,biegi,nożna,siatkówka),uprawianie(z projektowaniem)ogrodów,projektowanie wnętrz(zmiana swojego pokoju co parę miesięcy),szycie artystyczne(panowie,główni projektanci to mężczyźni!),gotowanie dla przyjaciół itepedeeeeee!!!(nie wspomnę o nauce języków i w ogóle o ciągłym uczeniu się czegoś nowego,czytaniu,poszerzaniu horyzontów)Przyznasz,że monitor jest jednak ubogi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, to są ćwiczenia głównie na mięśnie brzucha a jeśli chodzi o spalenie tłuszczu to najlepsze są interwały, przykładowo biegniesz truchcikiem 50m i 50m szybko znowu truchcikiem i znowu szybko i takich seryjek tyle ile wlezie :twisted:

W moim przypadku chyba lepiej ograniczyć to do 10m, żebym nie wykorkował już przy furtce. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piękna, ze sportów to lubie takie prozdrowotne raczej, gotować warto umieć muszę przyznać i trochę się doszkalam, dzisiaj np. nauczyłem się przyrządzać kiełbasę białą, trzeba we wrzącej wodzie parzyć i dodać liść laurowy i ziele angielskie :]

no i języków też warto się uczyć oraz nowych rzeczy, z różnych dziedzin nauki, tu się zgadzam.

monitor jest właśnie bogaty, tyle kolorów, tylu ludzi, tyle informacji i możliwości :105:

a Ty w jakie gierki grasz na PC? czy wolisz raczej na konsoli pykać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi